Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
február 8.
2023-ban is vár minket a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál!

2023-ban is vár minket a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál!

A könyves világ hírei

Idén is megrendezésre kerülnek a magyar könyvszakma legnevesebb rendezvényei: az Ünnepi Könyvhét és a Könyvfesztivál.

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) döntése alapján a 94. Ünnepi Könyvhetet 2023. június 8-11. között tartják meg, a tavalyi évhez hasonlóan a Vörösmarty tér és a Duna-korzó területén. Több mint száz stand várja majd a könyvszerelmeseket, akik találkozhatnak kedvenc szerzőikkel, és különféle irodalmi beszélgetéseken vehetnek részt.

„A 28. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra 2023. szeptember 28. és október 1. között kerül sor a Millenárison, az esemény díszvendégországa Hollandia lesz” – olvasható az MKKE közleménye a szervezet honlapján.

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál hagyományosan vendégül látja a világ legrangosabb íróit, költőit. Évről évre díszvendégként mutatkozik be egy-egy ország, régió kultúrája, irodalma, könyvkiadása. A Könyvfesztivál vásárterében immáron állandó jelleggel külön pavilonban lesz megtalálható a díszvendég ország.

A fesztiválszervezők csakúgy, mint a tavalyi évben, idén is gondolnak a gyermekekre, ugyanis külön kialakított szekció várja majd őket. A családosan kilátogatók rengeteg könyvvel és színes programokkal találkozhatnak.

Az Alexandra Kiadócsoport is ismét részt vesz a rendezvényeken, ahol a meghívásunkra számos magyar és külföldi író is csatlakozik hozzánk.
Találkozzatok kedvenceitekkel, dedikáltassátok a kiszemelt könyveiteket, hiszen több szerző személyesen is megtalálható lesz a Könyvhéten és/vagy a Könyvfesztiválon!

Látogassatok ki idén is a Vörösmarty térre és a Millenárisra! Kihagyhatatlan élmény minden irodalom és könyvbarátnak!