Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. november 22.
A koktélregénytől a  kortárs szépirodalomig

A koktélregénytől a kortárs szépirodalomig

Sandor Papp kiskamaszkora óta írónak készült. Szerkesztő-újságíróként dolgozott az IPM-nek, a GEO-nak, rövid ideig az Intelligent Life-nak. Sandor most azonban egészen nagy fába vágta a fejszéjét az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent első, Ugorj! című regényével.

A páratlanul izgalmas és ellentmondásos, szépirodalmi elemeket is tartalmazó thriller a titokzatos Ben történetét meséli el, aki a holtszezon közepén, januárban érkezik Máltára. Ben talán maga sem tudja, kicsoda, s miközben válogatás nélkül hódítja meg a nőket és a férfiakat az igaz szerelemre vágyva, és végeláthatatlan sorban issza a mojitókat, Málta lakóit természeti katasztrófák és titokzatos halálesetek tartják izgalomban. Vajon köze van mindehhez az új jövevénynek?

Sandor Papp 2019. december 2., hétfőn 17:00-kor mutatja be könyvét a Három Holló Kávéház Duna-szalonjában. Az íróval Fogas Krisztina kulturális szerkesztő-újságíró beszélget. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Részletek, legfrissebb információk az esemény Facebook-oldalán.

A kötet megvásárolható a helyszínen, vagy előzetesen a Moobius oldalán:

Ugorj!
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Ugorj!

Sandor Papp
Alexandra Kiadó (A)
Ben, aki a holtszezon kellős közepén, januárban érkezik Máltára, talán maga sem tudja, kicsoda: holland újságíró, geológus egy Afrika melletti szigetországból, vagy egy hozzánk hasonló, kiégett közép-európai? A harmincas évei végén járó titokzatos férfi máltai bárokban tölti napjait, múltjáról semmit sem tudunk, tervei nincsenek.