Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2019. július 8.
A Stranger Things sorozat nézettségi rekordot döntött a Netflixen

A Stranger Things sorozat nézettségi rekordot döntött a Netflixen

A Stranger Things sorozat legfrissebb, harmadik évada sorra dönti meg a Netflix nézettségi rekordjait – jelent meg a cég hivatalos Twitter-oldalán. A július 4-ei nemzetközi évadpremier óta eltelt pár napban közel 41 millió háztartás kezdte el a sorozatot, ami több mint eddig bármelyik, a Netflix kínálatában elérhető film vagy sorozat esetén. 18,2 millióan ráadásul már be is fejezték a legfrissebb évadot.

A Stranger Things egy gyerekcsapat történetét mutatja be a 80-as években, egy kitalált Indiana állambeli kisvárosban, akiknek természetfeletti erőkkel és alternatív dimenziókból érkező szörnyekkel kell felvenniük a harcot. A sorozat a 2016-os premier óta a Netflix egyik legsikeresebb saját munkája, és hatalmas elismerésnek örvend mind a kritikusok, mind a nézők köreiben.

A magas nézőszámok és a harmadik évad befejezésére adott érzelmes nézői reakciók alapján nem lepődnénk meg, ha hamarosan további kalandokra számíthatnánk Hawkins kisvárosából. Az új évad bemutatásáig pedig a Cartaphilus Könyvkiadó igazi különlegességgel várja a magyar közönséget: megjelent az első hivatalos Stranger Things-könyv!

A Gyanakvó elmék a sorozat mitológiai alapjaihoz viszi el az olvasót, és megmutatja, milyen borzalmak fenyegették a nyugodt kisvárost a demogorgon előtt. Megismerhetjük továbbá a sorozatbeli Eleven édesanyját, Terry Ivest is, aki megunva a szürke hétköznapokat önkéntesnek jelentkezik egy szupertitkos kormányzati kutatáshoz. A labor azonban bizarr kísérleteknek és egy természetfeletti erőkkel rendelkező alanynak ad otthont…

Gyanakvó elmék
Limitált darabszámban elérhető, akciós könyveink

Gyanakvó elmék

Stranger Things

Gwenda Bond
Cartaphilus Könyvkiadó, 2019.
Carta Light
Egyesült Államok, 1969. Az álmos kisvárosi főiskolán tanuló Terry Ives úgy érzi, kimarad az egész országot megrengető háborúellenes mozgalomból és ellenkulturális forradalomból, így kapva kap az alkalmon, amikor egy szupertitkos kormányzati kutatáshoz keresnek önkénteseket. T