Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2019. augusztus 18.
Az Egy lépésre a boldogságtól 2019 legjobb nőknek szóló könyvei között

Az Egy lépésre a boldogságtól 2019 legjobb nőknek szóló könyvei között

A Booklist az Amerikai Egyesült Államok egyik legnagyobb könyvkritikákkal és –ajánlókkal foglalkozó magazinja, amelynek történelme egészen 1905-ig nyúlik vissza, és amely évente kb. 7500 címet értékel. A magazin rendszeresen készít toplistákat olvasóinak, hogy azok a legjobb könyvek közül válogathassanak. A 2019-es évre is elkészítette a nőknek szóló könyvek Top 10-es listáját, amelyben összegyűjtötte a legjobb, női sorsokat feldolgozó olvasmányokat – legyen szó mókás vagy szívszorító történetekről. Katherine Center romantikus könyve, az Egy lépésre a boldogságtól is helyet kapott az előkelő listán. A regénynek nem ez az első nagy sikere, kiadása után azonnal a New York Times bestsellerlistájának élére ugrott, és a Goodreads közönségszavazásának is a középdöntőjéig jutott. Nina Geogre a következőképp dícsérte:

„Ha csak egy könyvet olvasol idén, az Egy lépésre a boldogságtól legyen az!”

Az Egy lépésre aboldogságtól Margaret Jacobs történetét meséli el. Margaret élete szinte álomszerűen alakul, a legboldogabbnak ígérkező napon azonban egy tragikus baleset mindent megváltoztat, és a nő a kórházban szembesül azzal, hogy mársemmi nem lesz olyan, amilyennek eltervezte.
A Pioneer Books újdonsága felemelő történet a szeretet erejéről, a testi-lelki felépülésről és az újrakezdésről.

Egy lépésre a boldogságtól
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Egy lépésre a boldogságtól

Katherine Center
Pioneer Books, 2019.06.12.
Margaret Jacobsen éppen megtenné az első lépést fényes jövője felé, amiről oly sokat álmodozott: az új állása fantasztikus, a barátja imádnivaló, és készül megkérni a kezét. A legboldogabbnak ígérkező napon azonban hirtelen minden örökre megváltozik.