Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. december 4.
Bevezetés egy elsőkönyves kortárs író dolgozószobájába

Bevezetés egy elsőkönyves kortárs író dolgozószobájába

A budapesti havazás sem állította meg az irodalomkedvelőket: nagyon jó hangulatban telt december 2-án Sandor Papp könyvbemutatója a Három Holló kávéházban.

Kiadónk elsőkönyves szerzője Fogas Krisztina kulturális szerkesztő-újságíróval beszélgetett könyve, az Ugorj! megírásának folyamatáról, a kalandos történetet és gyönyörű helyszíneket ihlető élményekről. Sandor évekig élt Máltán, forgatókönyvével házalt eredménytelenül. Ottani élményei inspirálták első regénye megírására.

A műfajilag nehezen besorolható Ugorj! a titokzatos Ben történetét meséli el, aki talán maga sem tudja, kicsoda. Miközben sorban fogyasztja a mohitokat és a szexpartnereket Málta idilli tájain, környezetében brutális gyilkosságok tartják rettegésben a helyieket. Vajon köze van mindehhez a titokzatos idegennek?

Ugorj!
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Ugorj!

Sandor Papp
Alexandra Kiadó (A)
Ben, aki a holtszezon kellős közepén, januárban érkezik Máltára, talán maga sem tudja, kicsoda: holland újságíró, geológus egy Afrika melletti szigetországból, vagy egy hozzánk hasonló, kiégett közép-európai? A harmincas évei végén járó titokzatos férfi máltai bárokban tölti napjait, múltjáról semmit sem tudunk, tervei nincsenek.