Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
május 2.
Előrendelhető Jenny Hale újabb romantikus története!

Előrendelhető Jenny Hale újabb romantikus története!

Előrendelhető újdonság

Jenny Hale a romantikus történetek koronázatlan királynője. Mindig megörvendezteti olvasóit a szívmelengető, szerelemmel és szeretettel fűtött könyveivel. Leginkább karácsonyi regényeket olvashatunk tőle, az utóbbi időben nagy sikerre tett szert például a Karácsony a Kandalló Vendégházban című műve.

Karácsony a Kandalló Vendégházban
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Karácsony a Kandalló Vendégházban

Sohasem tudhatod, hol találod meg az igazi otthonod

Jenny Hale
Cartaphilus Könyvkiadó
Ennek a karácsonynak tökéletesnek kell lennie! Hiszen valószínűleg ez lesz az utolsó ünnepi szezon, amit Leila együtt tölthet a barátnőivel. Mindegyikük éli a maga életét, építik a karrierjüket, lassan családot alapítanak, csak Leila nem találja sem a párját, sem a hivatását, sem a helyét az életben.

A tengerparti ház titka sem tér el az író életművének többi darabjától. A főszereplő Melanie Simpson, aki az utóbbi három évet beteg nagymamája ápolásával töltötte. Az idős asszony utolsó kívánsága az volt unokája felé, hogy vásárolja meg azt a házat Rosemary Bayen, ahol rengeteg időt töltöttek kettesben. Itt szövögették álmaikat, nevettek és szórakoztak, szóval fontos emlékeket őriz az épület.

A tengerparti ház titka
Toplista

A tengerparti ház titka

Jenny Hale
Cartaphilus Könyvkiadó, 2023.06.27.
Imádott nagymamája halála után Melanie Simpson teljesen elveszettnek érzi magát. Éveken keresztül ápolta a rákkal küzdő idős asszonyt, és most fogalma sincs, mihez kezdjen az életével. Ám nagyanyja végrendelete új célt ad neki. Gyerekkora kedvenc helyszínén, Rosemary Bayben, ahol annyi boldog órát töltött a Mamával, áll egy titokzatos ház.

„Abszolút imádtam ezt a könyvet! A nyár legaranyosabb olvasmánya!”

Melanie az örökségéből meg is veszi ezt a házat, és elhatározza, hogy egy kis vendéglővé alakítja át. Amikor meglátja, milyen állapotban van, rájön, hogy sokkal több munka lesz vele, mint azt elsőre gondolta. Ebben segítségére lesz egy helyi építőmester, Josh, akivel természetesen románcba is bonyolódik. Hogy tovább fokozódjanak az izgalmak, a ház sok titkot és rejtélyt tartogat számunkra. Melanie talál egy dobozkát, amiben a ház eredeti tulajdonosának személyes holmijai és el nem küldött levelei vannak. Vajon sikerül az új tulajnak választ kapni a felmerülő kérésekre?

„Ez a legjobb dolog az életben. Mindig megy tovább előre. Neked csak azt kell tudnod, hogy hogyan vedd fel a tempót.” - részlet a könyvből

Ebben a letehetetlen regényben minden megvan, amire csak szüksége lehet egy olvasónak: románc, dráma, rejtély. Tökéletesen el lehet veszni benne, nagyszerű nyári olvasmány, elragadó karakterekkel és romantikával. Jenny Hale ismét nagyot alkotott, és rajongói kedvére tett.

„Oh, csillagok, pontosan erre a könyvre volt szüksége az én kis szívemnek. Édes és szívhez szóló, anélkül, hogy szuper nyálas lenne.” - Goodreads, olvasói vélemény