Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2019. szeptember 19.
Előrendelhető Milly Johnson legújabb könyve!

Előrendelhető Milly Johnson legújabb könyve!

Milly Johnson Anglia egyik legnépszerűbb írónője, kötetei a magyar olvasók köreiben is igen kedveltek.

Johnson elragadó stílusa és történetei varázslatos utazásra hívják az olvasót. Legújabb könyvében, a Légvárak és régiségekben egy sikeres bankár egy halálközeli élmény után rádöbben, többet akar az élettől, mint amit addig elért. A több pedig régi álma megvalósítását, egy régiségbolt nyitását jelenti. A sors azonban mást is az útjába sodor: egy váratlan szerelmet. Vajon megérdemel két házas, a múlt sebeit hordozó ember egy utolsó esélyt a boldogságra?

„Minden alkalommal, amikor felfedezel egy új Milly-könyvet, olyan, mintha egy fazék aranyra bukkannál. Ez a drágakő sem kivétel: nevetés, dráma, romantika és bőséges szórakozás – nincs semmi ebben a regényben, amit ne lehetne szeretni!” (Heat)

Előrendelés esetén a kötet 20% kedvezménnyel lehet a tiéd! Ráadásul a megjelenést követően előrendelőink kapják az országban elsőként kézhez a könyveket!

Légvárak és régiségek
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Légvárak és régiségek

Milly Johnson
Pioneer Books
Van amikor egy halálközeli élmény ad egérutat a boldogsághoz
Lewis Harley menő befektetési bankár, ám egy szívroham rádöbbenti, hogy többet akar az élettől, így felépülése után belevág régi álma megvalósításába, és régiségboltot nyit.