Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. október 7.
Előrendelhető Muszula Tímea könyvének új kiadása

Előrendelhető Muszula Tímea könyvének új kiadása

Előrendelhető újdonság

Ha szereted a szemet gyönyörködtető virágkölteményeket és a varázslatos hangulatú kávézókat, Muszala Tímea munkásságával már biztosan találkoztál. A Laura Virág és a Cloē Home Studio megálmodója az első virágkötő volt Magyarországon, aki elengedte a klasszikus hosszúcsokros megoldásokat, és újhullámos virágüzletet hozott létre. A siker pedig nem sokat váratott magára: Tímea oldalai összesen közel 100 ezer követővel rendelkeznek a közösségi médiában.

A lenyűgöző szépérzékkel, kreativitással és tenni akarással megáldott nő 2016-ban szedte össze gondolatait egy könyvben, feltárva rengeteg titkát. A Szépségek és finomságok sok nőnek adhat inspirációt, hiszen Tímea munkássága az ékes bizonyíték arra, hogy az akaraterő és a kitartás csodákra képes. Jelmondata is erről árulkodik: „Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!” Különleges könyve az életünket körülvevő szépségre koncentrál, legyen szó varázslatos virágkölteményekről, észveszejtő receptekről, avagy a hétköznapjainkat megszépítő ötletekről. Gyönyörű, csajos és jókedvet sugárzó.

A könyv legújabb kiadása idén jelenik meg az Alexandra Kiadó gondozásában, és már 30% kedvezménnyel előrendelhető a Moobius oldalán.

Szépségek és finomságok
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Szépségek és finomságok

Muszula Tímea
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni - ez Muszula Tímea jelmondata, aki az elmúlt évek során először a hazai virágkötészetbe hozott új színt, majd szépérzéke, kreativitása és tenni akarása révén a gasztronómiában is marandandót alkotott.