Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. október 7.
Előrendelhető Muszula Tímea könyvének új kiadása

Előrendelhető Muszula Tímea könyvének új kiadása

Előrendelhető újdonság

Ha szereted a szemet gyönyörködtető virágkölteményeket és a varázslatos hangulatú kávézókat, Muszala Tímea munkásságával már biztosan találkoztál. A Laura Virág és a Cloē Home Studio megálmodója az első virágkötő volt Magyarországon, aki elengedte a klasszikus hosszúcsokros megoldásokat, és újhullámos virágüzletet hozott létre. A siker pedig nem sokat váratott magára: Tímea oldalai összesen közel 100 ezer követővel rendelkeznek a közösségi médiában.

A lenyűgöző szépérzékkel, kreativitással és tenni akarással megáldott nő 2016-ban szedte össze gondolatait egy könyvben, feltárva rengeteg titkát. A Szépségek és finomságok sok nőnek adhat inspirációt, hiszen Tímea munkássága az ékes bizonyíték arra, hogy az akaraterő és a kitartás csodákra képes. Jelmondata is erről árulkodik: „Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!” Különleges könyve az életünket körülvevő szépségre koncentrál, legyen szó varázslatos virágkölteményekről, észveszejtő receptekről, avagy a hétköznapjainkat megszépítő ötletekről. Gyönyörű, csajos és jókedvet sugárzó.

A könyv legújabb kiadása idén jelenik meg az Alexandra Kiadó gondozásában, és már 30% kedvezménnyel előrendelhető a Moobius oldalán.

Szépségek és finomságok
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Szépségek és finomságok

Muszula Tímea
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni - ez Muszula Tímea jelmondata, aki az elmúlt évek során először a hazai virágkötészetbe hozott új színt, majd szépérzéke, kreativitása és tenni akarása révén a gasztronómiában is marandandót alkotott.