Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. május 28.
Film készül az Újjászületésből is

Film készül az Újjászületésből is

Megfilmesítés

Stephen King Újjászületés című, 2014-ben megjelent könyvéből forgat filmet az Álom doktort is jegyző Mike Flanagan. Ő írja a forgatókönyvet is, míg producerként Trevor Macy csatlakozik a Warner Bros. stúdió produkciójához.

Stephen King sötét, megrázó regénye a függőségről, valamint a fanatizmusról szól, és arról, ami a lét túlsó partján várhat ránk. A történet öt évtizedet ölel fel, egy kis új-angliai faluban kezdődik, ahová egy ambiciózus új lelkész érkezik, és megismerkedik egy kisfiúval, Jamie Mortonnal. A gyerekből felnőve zenész lesz. A sikeres gitáros és a hajdani lelkipásztor, Charlie Jacobs nem szabadulhatnak egymástól. Jacobs az élet és a halál közti átjárót keresi, Jamie pedig kénytelen közreműködni a veszélyes kísérletben.

Újjászületés

Újjászületés

(E-könyv)
Stephen King
Európa Könyvkiadó, 2016.
Jamie Morton hatéves, amikor új lelkész érkezik New England-i kisvárosukba. Charlie Jacobs a feleségét és a kisfiát is hozza magával. Mindenki szereti őket, Jamie pedig valósággal rajong a fiatal tiszteletesért, aki szórakoztató elektromos kísérletekkel teszi érdekesebbé a heti bibliaórákat.