Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. augusztus 24.
Focirajongók figyelem!

Focirajongók figyelem!

Az Alexandra Kiadó a lelkes regényolvasók mellett idén nyáron a focirajongóknak is kedveskedik. A te gyermeked is odavan ezért a sportágért?

Ha izgalmas és hasznos olvasmányt keresel számára, vagy szülőként szeretnéd jobban megérteni ezt a sportot, a Focikisokos gyerekeknek című könyvet nektek ajánljuk! Tuti tippek, instrukciók a fejlődéshez, a leghíresebb játékosok adatai, fogalomtisztázás, ábrák a gyakorláshoz – mind egy helyen!

Focikisokos gyerekeknek

Focikisokos gyerekeknek

Andrew Latham
Alexandra Kiadó (A)
A Foci kisokos gyerekeknek című könyvben Andrew Latham edző különféle trükköket, technikákat és gyakorlatokat mutat be, amelyeket alkalmazva szuper focista lehet bárkiből.

És ha nemcsak a gyermeked, de te is rajongsz a labdarúgásért, különösen jó hírünk van!

Az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent Zidane életrajzi könyve is! A modern labdarúgás egyik legkiemelkedőbb játékosaként – és legrejtélyesebb karaktereként – Zidane karrierje legendásnak számít. Játékosi pályafutása robbanásszerűen ért véget, amikor a hírhedt 2006-os világbajnoki döntő után nyugdíjba vonult. A foci világából azonban korántsem távozott, a Real Madrid edzőjeként Bajnokok Ligája-győzelemhez vezette a csapatot. Ebben az életrajzi kötetben az olvasó elkísérheti a kivételes sportolót a kulisszák mögé, és megismerheti a hús-vér embert a legenda mögött.

Zidane
Limitált darabszámban elérhető, akciós könyveink

Zidane

Patrick Fort, Jean Philippe
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Zinedine Zidane játékosként utoljára a 2006-os világbajnokság döntőjében lépett pályára, ahol tizenegyesét követően Franciaország egy újabb bajnoki címről kezdett álmodozni. Ám a történet keserű szájízzel ért véget…