Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. szeptember 24.
Frei Tamás lehengerlő új regénnyel tér vissza

Frei Tamás lehengerlő új regénnyel tér vissza

Frei Tamás a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legfontosabb médiaszemélyisége, aki óriási sikerű politikai thrillereivel meghódította az irodalmat is. A szerző tucatnyi válságövezetben fordult meg újságírói pályafutása alatt, többek között a délszláv válságról, a szomáliai polgárháborúról és a kolumbiai drogháborúról adott helyszíni tudósításokat, emellett pedig számtalan interjút készített a világ fontos személyiségeivel, államfőkkel, meghatározó politikusokkal, filmsztárokkal.

Frei Tamás íróként is megőrizte a legfontosabb újságírói erényeit: regényei tűpontosak, konkrétak és rendkívül aktuálisak. Szerzői módszerének alapja a minden részletre kiterjedő kutatómunka, regényei valamennyi helyszínét gondosan feltérképezi és bejárja. Művei betekintést adnak a világpolitika és a magyar közélet kulisszái mögé, segítséget nyújtanak annak megértésében, milyen erők és hatalmak formálják életünket.

A jelen pillanatban négy részből álló André-sorozat olyan nemzetközi sikerszerzőket utasított maga mögé a magyar piacon, mint Dan Brown.

Az író új regénye tűpontos látkép korunk zűrzavaráról. Kíméletlen hajsza Szíriától New Yorkig – a Bábel 2019 őszén várható.

A szerzővel készített beszélgetést itt tekintheti meg:

Bábel
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Bábel

Frei Tamás
Alexandra Kiadó (A), 2019.11.15.
A terrorizmust a drótkerítés sem képes megállítani. A modernkori népvándorlás bábeli zűrzavarában minden lehetséges! André Calvi, Frei Tamás eddigi négy sikerkönyvének a főszereplője mindig azt mondta: a végén a rosszak győznek. Marco Boretti, az új főhős szerint viszont a gátlástalan okosak!