Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. szeptember 6.
Háy János: A cégvezető - könyvbemutató

Háy János: A cégvezető - könyvbemutató

Kultúra és életmód

2020. szeptember 17-én tartják Háy János új, A cégvezető című könyvének bemutatóját a Petőfi Irodalmi Múzeumban. A szerzővel Kovács Bálint újságíró beszélget majd.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz kérjük, küldjön egy e-mailt a következő címre: [email protected]. A járványügyi helyzetre való tekintettel a bemutatón résztvevők létszámát 100 főben maximalizáljuk. A Petőfi Irodalmi Múzeum Dísztermében 70 fő tud helyet foglalni, az Erkélyes teremben pedig további 30 fő, akik kivetítőn tudják követni az eseményt. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik, ezért érdemes lesz majd korán érkezni.

Az eseményen a szerző könyvei kedvezménnyel lesznek megvásárolhatóak, és a bemutató után természetesen lehetőség van dedikáltatni is Háy Jánossal.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A cégvezető

A cégvezető

Háy János
Európa Könyvkiadó
A cégvezető azt hitte, isten lábát fogja meg, amikor lapátra tette a régi feleségét, és beválasztott egy új nőt. Ő az, aki mindig helyes döntést hozott, ő az, aki mindig jókor volt jó helyen. Elindult a gyarapodás útján. Ingatlanbefektetések, gazdasági tanácsadás, irodaépületek. Mindig tudta, mit kell lépni, hogyan kell a céget a növekedés útján tartani.