Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2019. október 31.
Horrorsorozat készül Drakula történetéből

Horrorsorozat készül Drakula történetéből

A BBC One és a Netflix gyártásában készül újabb horrorsorozat Drakula vérfagyasztó történetéből. Az adaptáció alapjául Bram Stoker 1897-es, Drakula című klasszikusa szolgál, melyet ezúttal egy teljesen új megközelítésben dolgoznának fel.

A sorozatot a Sherlock alkotói, Mark Gatiss és Steven Moffat készítik, és a tervek szerint három 90 perces részből áll majd. A főszerepben Claes Bangot, A négyzet című filmmel ismertté vált színészt láthatjuk, mellette pedig feltűnik majd többek között Morfydd Clark, Sacha Dhawan, Jonathan Aris, Nathan Stewart-Jarrett, Lyndsey Marshal, Chanel Cresswell, Matthew Beard és Lydia West.

Nézd meg a sorozat hátborzongató trailerét!

Drakula
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Drakula

Bram Stoker
Európa Könyvkiadó, 2018.
Jonathan Harker, az ifjú londoni ügyvédbojtár az erdélyi Kárpátokba utazik a dúsgazdag Drakula gróf kastélyába, hogy egy angliai ingatlan megvásárlásában a várúr segítségére legyen. Nem is sejti, valójában minek köszönheti a meghívását, hogy mit tervez Drakula, és hogy pokoli tervével milyen szörnyűségeket készül a világra szabadítani.