Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. október 24.
Marilyn Monroe kivételesen részletgazdag életrajza

Marilyn Monroe kivételesen részletgazdag életrajza

A híres-hírhedt Marilyn Monroe szépsége még most, halála után majdnem 60 évvel is ikonikusnak számít, szeszélyes viszonyait a mai napig szívesen boncolgatjuk.

Charles Casillo több év hosszas kutatómunkája után, tucatnyi új interjú révén korábban sosem látott részletgazdagságban tárja elénk a szexszimbólum mögött rejlő hús-vér embert, a bámulatosan összetett személyiséget, a varázslatos és őrjítő, ám egyszersmind súlyosan sérült tehetséget. Bemutatja a díva zaklatott gyermekkorát, a sikerért folytatott állhatatos küzdelmét, és súlyos, kezeletlen személyiségzavarát is. A könyv töretlen sikernek örvend olvasóink körében, hetek óta a toplisták élén szerepel.

„Mindazok után, amit láttam és hallottam Marilyn Monroe-ról, ez a könyv meglepetésként ért: valósághű és empatikus leírása egy valódi nőnek, aki egy istennő földöntúli szépségével rendelkezett. Charles Casillo Marilynjét megismerve olyan szintű felismerést és megértést éreztem, ami egyszerre volt lesújtó és szenzációs.” (Mary Gaitskill)

Marilyn Monroe
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Marilyn Monroe

A rivaldafény árnyékában

Charles Casillo
Alexandra Kiadó (A)
Marilyn Monroe. Szépsége még mindig megigéz, szerelmi élete továbbra is lenyűgöz. Charles Casillo több év hosszas kutatómunkája és tucatnyi új interjú révén korábban sosem látott részletgazdagságban tárja elénk a hús-vér embert, a bámulatosan összetett személyiséget, a varázslatos és őrjítő, ám egyszersmind súlyosan sérült tehetséget.