Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. augusztus 28.
Megjelent a világhírű divatillusztrátor első könyve magyar nyelven

Megjelent a világhírű divatillusztrátor első könyve magyar nyelven

Elbűvöl a divat világa? Lenyűgöznek az extravagáns megjelenések? Vagy inkább az örök eleganciában hiszel? Ebben a könyvben mindet megtalálod!

A ruha – A divattörténelem 100 ikonikus pillanata című kötetével a világhírű illusztrátor, Megan Hess arra vállalkozott, hogy bemutassa az elmúlt évtizedek legmeghatározóbb, legemlékezetesebb darabjait – azokat, amelyek nélkül a divat története egészen máshogy alakult volna. Dőljünk hátra kényelmesen, és ismerjük meg a színek, a formák és az anyagok minden képzeletet felülmúló sokszínűségét!

A ruha

A ruha

A divattörténelem 100 ikonikus pillanata

Megan Hess
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Egy jó ruha elbűvöl és gyönyörködtet, megtéveszt és rabul ejt, provokál és elgondolkodtat. Képes arra, hogy megragadja a történelem egy adott pillanatát, egy generáció szellemiségét, esetleg egy figyelemre méltó személyiség egyedi kisugárzását.

És ha ennyi nem lenne elég a gyönyörű illusztrációkból, előrendelhető Megan Hess Párizs – Egy divatőrült szemével című kötete is! Egyszerre útikönyv és stíluskalauz: fantasztikus tippeket olvashatunk arról, a szerelmesek városában hová érdemes betérnünk vásárolni, enni, illetve merre vegyük az irányt, ha csak nézelődni szeretnénk, vagy megkívántunk egy pohár finom pezsgőt. Ugyanakkor szemet gyönyörködtető kötet az illusztrátor összetéveszthetetlen rajzaival.

Párizs - egy divatőrült szemével

Párizs - egy divatőrült szemével

Megan Hess
Alexandra Kiadó (A), 2020.
A stílus és az elegancia fővárosaként Párizs minden divatrajongó bakancslistáján szerepel. De ha már ott vagyunk, mi az, amit feltétlenül érdemes megnéznünk?