Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2019. július 29.
Megjelent Paul Auster első könyve magyarul!

Megjelent Paul Auster első könyve magyarul!

„Paul Auster Amerika első számú kortárs írójának számít. Azon ritka szépírók egyike, akiknek műveit nemcsak értik, de szeretik is.” (Magyar Narancs)

Paul Auster napjaink egyik legelismertebb szépírója, 1982-ben a neve azonban még idegen volt az olvasók számára. Ekkor írta – még a Paul Benjamin művésznevet használva – a Trükkös játék című krimijét. Az író elmondása szerint ezzel a kötettel bizonyította be magának, hogy képes megírni egy regényt, és ez adott neki önbizalmat ahhoz, hogy írói pályára lépjen.

A történetben valaki az egykori baseballsztár, George Chapman életére tör. Szinte mindenkinek, aki kapcsolatban állt a férfival, volna oka a gyilkosságra, és bár a gyanúsítottak közt akad kíméletlen üzletember és kegyetlen maffiózó is, a legveszedelmesebb mind közül talán a férfi gyönyörű felesége. A Trükkös játék igazi irodalmi csemege, melyet a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában már magyarul is olvashatunk! Mind a klasszikus hard-boiled krimi, mind a kifinomult austeri szépirodalom rajongóinak tartogat meglepetéseket…

Trükkös játék
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Trükkös játék

Paul Auster
Cartaphilus Könyvkiadó
Valaki meg akarja ölni George Chapmant, az egykori baseballsztárt, aki egy súlyos autóbaleset miatt kényszerült otthagyni a sport világát, és most a politikai karrierrel kacérkodik. Chapman megbízza a keményöklű magándetektívet, Max Kleint, hogy derítse ki, ki áll a fenyegetés mögött. Bár Chapman azt állítja, nincsenek ellenségei, Klein már régóta nem hisz a tündérmesékben.