Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2019. december 9.
Melyik az a könyv, amit Háy János szerint mindenkinek el kell olvasnia?

Melyik az a könyv, amit Háy János szerint mindenkinek el kell olvasnia?

Idén indult a Libri Könyvesboltok videósorozata Kortársaság címmel, melynek legutóbbi vendége Háy János, költő, író volt. Nézzétek meg a videót, melyből kiderül, hogy mi volt a szerző első munkája, milyen visszajelzéseket kapott a Kik vagytok ti? című kötete kapcsán, és hogy melyik az a könyv, melyet szerinte mindenkinek el kell olvasnia.

„Én úgy látom, hogy sokan berzenkednek a könyv hangvétele, a könyv állításai, a könyv irodalomszemlélete, művészetszemlélete miatt. Sajnos egy ilyen könyvnek ezzel meg kell birkóznia. És úgy látom, hogy nagyon sokan viszont rettenetesen örültek neki, és boldogok attól, hogy ezt olvassák. A legpozitívabb visszajelzés számomra az, hogy sokan mondják, hogy igen, levettem a kötetet, az eredeti szerző könyvét a polcról.”

(Háy János a Kik vagytok ti? című, tavasszal megjelent kötetéről)

Kik vagytok ti?

Kik vagytok ti?

Kötelező magyar irodalom - Újraélesztő könyv

Háy János
Európa Könyvkiadó, 2019.
Irodalomtörténet? Az is. Izgalmas oknyomozás, hogy valójában kik voltak ezek a valahai alkotók? Az is. Életútfeltárás, életműelemzés? Az is. Kor- és kórrajz? Az is. De legfőképp igazi Háy-próza. Tele humorral, gondolattal, a valahai életművek teljesen újszerű megközelítésével.