Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. szeptember 22.
Mihez kezdhet egy lány név és emlékek nélkül, miközben körülötte lángokban áll a világ?

Mihez kezdhet egy lány név és emlékek nélkül, miközben körülötte lángokban áll a világ?

Diney Costeloe első magyarul megjelentetett regénye, az Eldobott gyerekek a 2018-as év egyik nagy kedvence volt. Az Alexandra Kiadó most újabb elgondolkodtató és megható könyvvel jelentkezik az írónőtől.

A név nélküli lány a 13 éves Lisa története, akit édesanyja Angliába küld azt remélve, zsidó felmenőkkel rendelkező gyermeke túlélheti a II. világháborút. Egy gyermektelen pár a gondozásába veszi Lisát, azonban a háború hamarosan a szigetországot is eléri, és egy légitámadás után a lány emlékek nélkül ébred egy londoni kórházban.

A kötet egy gyermek szívmelengető, megható és rémisztő felnövéstörténete, aki hihetetlen kihívásokat túlélve, jóindulatú idegenek segítségével érik erős nővé. Már előrendelhető!

A név nélküli lány
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

A név nélküli lány

Diney Costeloe
Alexandra Kiadó (A)
A 13 éves Lisa élete összeomlik, miután zsidó származású apját elhurcolja a Gestapo, őt pedig anyjával és testvérével együtt elűzik az otthonukból. A lány az utolsó pillanatban menekül el a halálcsapdává vált Németországból Angliába, ám a hamarosan kitörő háborúban súlyos sérüléseket szenved egy légitámadás során.