Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2022. december 24.
Minden olvasónknak békés, boldog karácsonyt kíván a Moobius online könyváruház és könyves közösségi tér csapata!

Minden olvasónknak békés, boldog karácsonyt kíván a Moobius online könyváruház és könyves közösségi tér csapata!

Kultúra és életmód

Csak reménykedni tudok, hogy a jövő év rengeteg csodát és boldogságot tartogat mindannyiunk számára. 2022 (is) sok kihívást és változást hozott számunkra és mindenki számára, de bízom benne, hogy a jövő egy szebb, élhetőbb és szeretetteljesebb időszakot hoz. Legbelül mindannyian a megnyugvást, a biztonságot, a bizalmat és a szeretetet keressük, azonban sajnos csak keveseknek adatik meg mindez. Kívánom, hogy ezekből az érzésekből senki se szenvedjen hiányt, mert mit ér az élet szeretet nélkül?

„A karácsonyi szeretet, amit szívből kaptál, nem maradt benne a jókívánságokban. Az életre kelt, beléd költözött, és mindennap veled lesz. Nem vagy egyedül. Ez a szeretet minden ébredésnél vár, megfogja a kezed, elkísér az utcán, vásárol veled a boltban, és veled együtt dolgozik, végzi a feladatokat. Így a hétköznapok, bármit is hoznak, bármit is teszel, ünnepnapokká válnak.” (Csitáry-Hock Tamás)

Köszönöm, hogy velünk olvastatok egész évben, hogy támogattatok bennünket, a céljainkat és az Olvasás a Gyerekekért Alapítványon keresztül azokat, akiknek az olvasás nem lehet mindennapos tevékenység. Bízom benne, hogy jövőre még több, még jobb közös élményeket szerzünk majd!

Békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

Szeretettel: Matyi Alexandra, az Alexandra Kiadócsoport vezetője

Kapcsolódó hírünk

Kiadóvezetőnk békés, boldog ünnepeket kíván minden olvasónknak!
Kiadóvezetőnk békés, boldog ünnepeket kíván minden olvasónknak!
Évzáró gondolatok és karácsonyi könyvajánló Matyi Alexandrától.