Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. május 23.
Öt könyv, amit garantáltan imádni fog a gyermeked!

Öt könyv, amit garantáltan imádni fog a gyermeked!

Könyvajánló

Közeledik a gyereknap, és ez alkalomból kihagyhatatlan 40-80% kedvezménnyel kínáljuk minden készleten lévő gyermek- és ifjúsági könyvünket. A bőség zavarában azonban sokszor nehéz választani. Összegyűjtöttünk öt könyvet, amit garantáltan imádni fog a gyermeked!

akcio_hir.jpg
Óriási húsvéti gyerekkönyvakció

Nyuszi, hopp! Nyuszi, hopp! Máris egyet elolvasott!


ÓRIÁSI HÚSVÉTI GYEREKKÖNYVAKCIÓ! 30–80% kedvezmény minden gyermek- és ifjúsági könyvre csak 2022. április 18-ig!*


* A készlet erejéig. Az ajánlat nem érvényes előrendelhető kötetekre.


Benedek Elek: 100 Benedek Elek-mese

Benedek Elek gyűjteménye tökéletes olvasmány az egész család számára: a szülők és nagyszülők újra átélhetik gyermekkoruk legszebb pillanatait, a gyermekek pedig ízelítőt kaphatnak a legnagyobb magyar mesemondó csodálatos világából.

100 Benedek Elek - mese

100 Benedek Elek - mese

Benedek Elek
Alexandra Kiadó (A), 2023.10.19.
Nemzedékek sora nőtt fel Benedek Elek, a nagy mesemondó történetein. A legendás író és mesegyűjtő jóvoltából maradt ránk nemzetünk korábban szájhagyomány útján terjedő kultúrkincse, neki köszönhetően meríthetünk a legtisztább forrásból, a népművészetből.

Paul McCartney: Halihó, nagypapó!

Paul McCartney világhírű zenész, egy élő rocklegenda… de ami talán még ennél is fontosabb: nyolcunokás nagypapa! Ez az imádott szerep inspirálta első képeskönyvének megírására. „Szerettem volna írni egy könyvet a világ nagypapáinak, hogy legyen mit olvasni esténként az unokáknak” – nyilatkozta kötetéről.

Halihó, nagypapó!
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Halihó, nagypapó!

Paul McCartney
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Nagypapó vérbeli kalandor, egy szakállas Mary Poppins, aki mágikus iránytűje segítségével fantasztikus utazásokra repíti négy mogorva unokáját egy szürke és unalmas napon.

Colin Stuart: Az atom és az anyag varázslatos világa

Ebben a menő illusztrációkkal ellátott könyvben harmincnál is több kísérlet, egy csomó hajmeresztő érdekesség és észvesztő adat segít abban, hogy jobban megismerd a világ működését. Mire a kötet végére érsz, talán te is kedvet kapsz ahhoz, hogy tovább kutasd földünk csodáit.

Az atom és az anyag varázslatos világa
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Az atom és az anyag varázslatos világa

Colin Stuart
Alexandra Kiadó (A), 2018.
TTMM-Labor
A tudomány kíváncsi képviselői sosem fogynak ki a kérdésekből.Szeretnél te is tudós lenni, és a világ rejtélyeit kutatni? Építs velünk atommodellt és vulkánt, tudd meg, hogyan vehetsz fel a földről egy jégkockát anélkül, hogy hozzáérnél, vagy vonj ki DNS-t banánból. Fedezd fel a világot a sok-sok érdekes kísérlet által, és tudj meg még többet!

Görög mítoszok

Félelmet nem ismerő hősök, legendás teremtmények, különleges környezet; ez teszi halhatatlanná azokat a mítoszokat, amelyekkel e gyönyörűen illusztrált kötet lapjain találkozhatunk.

Görög mítoszok
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Görög mítoszok

Alexandra Kiadó (A)
Héraklész feladatai, Médeia fortélyai, Ikarosz zuhanása, Athéné születése… Egy csokorra való időtlen történet a kultúránk alapját képező görög mitológiából.

Melina Hammer: Kölyökséf

Felejtsük el végre a gyerekek számára lebutított, kizárólag palacsintára és gyümölcssalátára vonatkozó recepteket! A Kölyökséf azoknak a gyerkőcöknek szól, akik komolyan érdeklődnek a főzés iránt, és valóban szeretnének letenni valamit az asztalra – olyan ételeket, amelyekre az egész család büszke lehet.

Kölyökséf
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Kölyökséf

Melina Hammer
Alexandra Kiadó (A), 2019.
A Kölyökséf, amely egyszerre főzőtanfolyam és szakácskönyv, azoknak a gyerkőcöknek szól, akik komolyan érdeklődnek a főzés iránt, és valóban szeretnének letenni valamit az asztalra - olyan ételeket, amelyekre az egész család büszke lehet.