Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. augusztus 7.
Stephen King egy krimivel rukkol elő 2021-ben

Stephen King egy krimivel rukkol elő 2021-ben

A könyves világ hírei

A horror koronázatlan királya a héten jelentette be, hogy 2021. március 2-án jelenik meg új regénye Later címmel. A könyv a Titan Books Hard Case Crime sorozatába illeszkedik majd, ahogy korábban A colorádói kölyök és a Joyland is.

A Later egy krimi, melynek főszereplője Jamie Conklin, egy fiatal fiú, aki különleges képességekkel született: olyan dolgokat lát, melyeket mások nem látnak, és olyan dolgokról szerez tudomást, melyekről senki nem tud. Ezért a képességéért viszont nagy árat kell fizetnie. Erre Jamie akkor jön rá, amikor a New York-i Rendőrség egyik nyomozója bevonja őt egy gyilkos utáni hajszába.

king_later.jpg

Stephen King életművét hazánkban az Európa Könyvkiadó gondozza, a legutóbbi könyve, mely megjelent magyarul, Az Intézet című horror volt, mely a kritikusok és az olvasók szerint is az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb története a Mestertől.

Az Intézet

Az Intézet

Stephen King
Európa Könyvkiadó
Az éjszaka közepén Luke Ellis szüleit brutálisan meggyilkolják a saját házukban, őt pedig elrabolják. Másnap Luke egy intézetben ébred egy ugyanolyan szobában, mint a sajátja, mellette pedig hasonló szobák nyílnak, bennük hasonló fiúkkal és lányokkal: mindannyian különleges természetfeletti képességekkel rendelkeznek.