Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. december 15.
Sztárok is csatlakoztak az Alexandra Kiadó és a MikulásGyár kezdeményezéséhez

Sztárok is csatlakoztak az Alexandra Kiadó és a MikulásGyár kezdeményezéséhez

Hamarosan egy újabb évre bezárja a kapuit a MikulásGyár, december 21-ig azonban még minden látogató élvezheti a karácsonyi programkavalkádot.

Az Alexandra Kiadó idén 40 000 könyvvel támogatta a MikulásGyár jótékony munkáját, hogy a mély szegénységben élő gyermekek karácsonya is varázslatos legyen.

Emellett 30 négyzetméteres olvasósarokkal is készültünk a Millenáris Parkban, ahol kicsik és nagyok egyaránt elmerülhetnek a mesék világában. Arra bátorítunk mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk, olvasson fel a közönségnek, éljük át együtt a karácsony csodálatos pillanatait!

Az Alexandra Olvasókuckó 2019. november 29. és december 21. között, 9 órától 21 óráig tart nyitva. Ha te is szeretnél egy mesényi jókedvet ajándékozni karácsonykor, kattints ide: https://doodle.com/poll/aicdmucfebmhskeq, add meg a nevedet és az e-mail-címedet, és foglalj egy fél órát, amikor felolvasol velünk!

Kezdeményezésünkhöz már több mint 15 híresség is csatlakozott. Akár az Olvasókuckó meséiből választottak, akár saját kedvenc történeteiket osztották meg velünk, az Alexandra Olvasókuckóba látogató gyerekek nevében szeretnénk megköszönni, hogy részvételükkel, meseolvasásukkal emelték a rendezvény színvonalát, és rengeteg gyermek számára szebbé tették a karácsonyi készülődés időszakát.

A sztárfelolvasók teljes listája:

Végül, de nem utolsósorban pedig az Alexandra Kiadó angyalkái elkészítették az első MikulásGyár mesekönyvet, amelynek megvásárlásával feledhetetlenné tehetjük a leginkább rászorulók karácsonyát is. A mesekönyv elérhető a Moobius holnapján.

A nagy MikulásGyár mesekönyv

A nagy MikulásGyár mesekönyv

Alexandra Kiadó (A)
Kalandból sosem fogy ki a világ, ahhoz túl sokan vagyunk, és túl sok minden történik. Minden nap új lehetőség a tanulásra, a szépség felfedezésére és arra, hogy örömet okozzunk egymásnak. Az ajándékozás egyszerre kihívás és művészet, legalább annyira izgalmas adni, mint kapni.