Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. november 27.
Valóban küszöbön áll az emberiség kipusztulása, vagy a mesterséges intelligencia az aranykora következik?

Valóban küszöbön áll az emberiség kipusztulása, vagy a mesterséges intelligencia az aranykora következik?

Paul Scharre iraki és afganisztáni háborúk veteránjaként első kézből tapasztalta meg a harcterek valós oldalát. A volt katona és védelmi elemző az önműködő fegyvereket tanulmányozva alkotta meg a könyvet.

A valós tényeken alapuló mű bevezet minket a háborús színterek világába, megismertet a legújabb technológiával készült fegyverekkel, és azok működésével, illetve jogi és etikai kérdéseivel. Egy mesterséges intelligencia megkönnyíthetné a harcok lefolyását, és hamarabb elhozhatná a világbékét, de egy élet-halál kérdésben tudna úgy érezni, mint egy ember?

„Olyasmi előtt állsz, amiben nem tudok segíteni. Csak azt mondhatom, a jövő még nem dőlt el! Erősebbnek kell lenned, mint amilyennek hiszed magad. Túl kell élned, különben én nem születek meg.” – Terminátor

A terminátor eljövetele
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

A terminátor eljövetele

Paul Scharre
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Háborúinkat egyre inkább gépekre hagyjuk, ám mit jelent ez emberségünk és társadalmunk szempontjából? Valóban küszöbön áll a terminátor eljövetele és az emberiség kipusztulása, vagy a mesterséges intelligencia az aranykort hozza el?