Nincs engedélyezve a javascript.
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2019. december 12.
Varázslatos karácsony a legkisebbeknek

Varázslatos karácsony a legkisebbeknek

A karácsony varázslatos mindenki számára, azonban a gyermekeknek még különlegesebb ez az időszak. Tedd felejthetetlenné az idei ünnepet, és ajándékozz olvasmányélményt!

A nagy MikulásGyár mesekönyv

A nagy MikulásGyár mesekönyv

Alexandra Kiadó (A)
Kalandból sosem fogy ki a világ, ahhoz túl sokan vagyunk, és túl sok minden történik. Minden nap új lehetőség a tanulásra, a szépség felfedezésére és arra, hogy örömet okozzunk egymásnak. Az ajándékozás egyszerre kihívás és művészet, legalább annyira izgalmas adni, mint kapni. Élmények nélkül éppoly sivár lenne az életünk, mint a téli táj hótakaró nélkül.
Görög mítoszok

Görög mítoszok

Alexandra Kiadó (A)
Héraklész feladatai, Médeia fortélyai, Ikarosz zuhanása, Athéné születése… Egy csokorra való időtlen történet a kultúránk alapját képező görög mitológiából.
100 mese Mátyás királyról

100 mese Mátyás királyról

Alexandra Kiadó (A)
Ki ne hallott volna a világ legigazságosabb uralkodójáról, a furfangos Mátyás királyról? Mátyásról, aki óvja a szegényeket és elesetteket, móresre tanítja a dölyfös hatalmaskodókat, és jót nevet, ha valaki még az ő csavaros eszén is képes túljárni?
100 magyar népmese

100 magyar népmese

A Magyar népmesék sorozat teljes kiadása

Alexandra Kiadó (A), 2015.
A Magyar népmesék sorozat valódi kulturális kincsünk: ezeken a meséken több generáció felnőtt már, a sorozat zenéje, a főcím ágról ágra szálló madara mindannyiunk közös élménye és emléke. A történetek valódi családi mesék, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy közelebb vigyék a gyerekekhez népmesei hagyományunkat.
100 Ezópusz-mese

100 Ezópusz-mese

Alexandra Kiadó (A), 2018.
Ezópusz meséin szemmel láthatólag nem fog az idő. Hiába telt el keletkezésük óta több ezer év, a történetek ma is megszívlelendő tanulságokkal bírnak.
100 Benedek Elek - mese

100 Benedek Elek - mese

Benedek Elek
Alexandra Kiadó (A)
Nemzedékek sora nőtt fel Benedek Elek, a nagy mesemondó történetein. A legendás író és mesegyűjtő jóvoltából maradt ránk nemzetünk korábban szájhagyomány útján terjedő kultúrkincse, neki köszönhetően meríthetünk a legtisztább forrásból, a népművészetből.