Nincs engedélyezve a javascript.
A bogyósgyümölcskertész fia
Elolvastam
Tetszik

A bogyósgyümölcskertész fia

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 990 helyett
2 542 Ft
-15 %
"Na most van ez a bogyósgyümölcskertész. Ennek a bogyósgyümölcskertésznek van ez a fia. Na most ez a fiú először elmegy rókát vadászni, aztán gimibe Pestre. Ott aztán beleszeret a Napba, utána meg egy valódi lányba.
Leírás a könyvről

Háy János írja nagy sikerű könyvéről:

"Na most van ez a bogyósgyümölcskertész. Ennek a bogyósgyümölcskertésznek van ez a fia. Na most ez a fiú először elmegy rókát vadászni, aztán gimibe Pestre. Ott aztán beleszeret a Napba, utána meg egy valódi lányba. Aztán lesz egy rockzenekara, az Originál Láger, meg kiugrik az ötödiken a konyhaablakból, meg jól belecsőröznek a gyomrába az Egyetempresszó előtt, meg kirúgja egy lány Bécsben, mert ez a fiú külföldön már nem olyan nagy szám, mint Magyarországon.

Na most ilyenekről szól ez a könyv, és lehet rajta nevetni, még az ember könnye is kicsordul tőle.

Vagy azért, mert sírni kell."Ez egy tiszta, megbízható érzés. Ebben minden benne van különben, meg mindenki. Én is például. Aki ezt elolvassa, az biztosan tovább él. Azt most nem tudom, hogy mennyivel: egy vagy két évvel vagy tízzel, csak hogy tovább.Olvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2014. novemberi számában megjelent cikk: Kalifornia überallesz avagy a rokendrol titkos története

Adatok
Raktári kód:
738397
ISBN:
9630799263
EAN:
9789630799263
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
240
Méret [mm]:
125 x 183 x 17
Tömeg [g]:
190
Hozzászólások