Nincs engedélyezve a javascript.
A felszolgálás alapjai
Elolvastam
Tetszik

A felszolgálás alapjai

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
5 999 Ft
3+2
Ebből a kiadványból a vendéglátásban dolgozók megismerhetik a különböző nemzetek étkezési szokásait, szemezgethetnek a változatos felszolgálási rendszerek és módok között és ötleteket meríthetnek az étlapok és itallapok készítéséhez.
Leírás a könyvről

Ez a praktikus kézikönyv hasznos útmutató étteremvezetőknek, kezdő és gyakorló pincéreknek, rendezvényszervezőknek, és mindenkinek, aki szeretné, ha vacsoravendégei elégedetten távoznának az asztaltól.

A vendéglátásban dolgozók megismerhetik a különböző nemzetek étkezési szokásait, tájékozódhatnak a felszolgáló személyzet viselkedésével szembeni elvárásokról, szemezgethetnek a változatos felszolgálási rendszerek és módok között, ötleteket meríthetnek az étlapok és itallapok készítéséhez.

A laikusok könnyedén elsajátíthatják a tökéletes terítés fortélyait, kezdve az ülésrendtől az evőeszközök széles kínálatán át a különféle pohártípusokig.

A kifogástalan vendéglátáshoz nyújt segítséget a nemzeti gasztronómiák legfontosabb kifejezéseinek gyűjteménye, a tudásanyag jobb megértését pedig a szemléltető ábrák és a gazdag fotóanyag garantálja. Mi mást is kívánhatnánk a könyv olvasóinak, mint sok-sok elégedett vendéget!

Adatok
Raktári kód:
718501
ISBN:
9632976785
EAN:
9789632976785
Eredeti megnevezés:
Service / Die Grundlagen
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
260
Méret [mm]:
210 x 275 x 20
Tömeg [g]:
1160
Hozzászólások