Nincs engedélyezve a javascript.
A fogadás
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 990 Ft
3+2
„…mindig azt fogom vallani, hogy nincsenek következmények nélküli tettek. Arról is mindig meg leszek győződve, hogy ez az egyetlen termékeny dramaturgiai alapállás. (…) Örülök, hogy összegyűjthettem a darabjaimat (…) Jó mulatság volt a történelem szelével szemközt létrehozni őket.”
Leírás a könyvről

"Ameddig eszemnél leszek, mindig azt fogom vallani, hogy nincsenek következmények nélküli tettek. Arról is mindig meg leszek győződve, hogy ez az egyetlen termékeny dramaturgiai alapállás. De persze nincs olyan termékeny alapállás, amely garantálná bármely műfajban a művészi sikert.

Örülök, hogy összegyűjthettem a darabjaimat - aztán néhányat kihagytam közülük, valószínűleg nem eleget. Olykor talán elnézővé tett, hogy igen különböző művészi színvonalon ugyanannak az embernek a szemléletéről és kedélyéről tanúskodnak. A pátosz és az irónia változékony arányú keveréke hatja őket át, a lírai intellektualizmus a vízjegyük. Az is lehet persze, hogy mindez feledhetőnek bizonyul majd. De akárminek bizonyulnak is darabjaim, azon már semmi sem változtathat, hogy jó mulatság volt a történelem szelével szemközt létrehozni őket." (Eörsi István)

Adatok
Raktári kód:
174666
ISBN:
9639539554
EAN:
9789639539556
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
1004
Méret [mm]:
140 x 200 x 58
Tömeg [g]:
1140
Hozzászólások