Nincs engedélyezve a javascript.
A Foucault-inga
Elolvastam
Tetszik

A Foucault-inga

Átdolgozott kiadás

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 290 Ft
3+2
Három kiadói szerkesztő megunja az okkult könyvek "ördöngös" szerzőinek pancserságát, és egy Abulafia nevű számítógép segítségével nekilát, hogy egy tökéletes Tervet kovácsoljon.
Leírás a könyvről

Három kiadói szerkesztő megunja az okkult könyvek "ördöngös" szerzőinek pancserságát, és egy Abulafia nevű számítógép segítségével nekilát, hogy egy tökéletes Tervet kovácsoljon. Az állítólagos Terv értelmében az emberiség sorsa a Világ Urainak kezében van; ez pedig valamiképpen összefügg azzal a gyanúval, hogy Szép Fülöp francia királynak talán mégsem sikerült felszámolnia annak idején a templomos lovagrendet.

Hőseink remekül szórakoznak, ám egyszer csak hátborzongató sejtéseik támadnak... Annyi bizonyos, hogy bajba kerültek.

A Foucault-inga a második nagy sikerű regénye Eco professzornak, a világhírű olasz szemiotikusnak. Ezúttal már nem egy gyilkosságsorozat tettesét s a tettes indítékait, tervét kutatja a detektív, mint A rózsa nevé-ben, hanem végső soron maga a Terv: az emberi történelem, sőt, a Mindenség tervszerűsége válik meghökkentően kérdésessé.

Ha van Terv, akkor minden mindennel összefügg. Ha van Terv, akkor nem kétséges, mi közük a templomos lovagoknak a hasszaszinokhoz, az alkimistáknak a párizsi metróhoz, a titokzatos Saint-Germain grófnak Shakespeare-hez, a rózsakereszteseknek Arsene Lupinhez, a druidáknak az Eiffel-toronyhoz, a Föld forgását bizonyító Foucault-féle ingának... Kihez-mihez is?

Ha van Terv, minden kiderül.A nagy sikerű regény most a szerző javításaival, átdolgozott kiadásban jelenik meg újra.Fordította és a jegyzeteket írta Barna Imre.Olvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
740729
ISBN:
9630795760
EAN:
9789630795760
Eredeti megnevezés:
Il pendolo di Foucault
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
820
Méret [mm]:
133 x 205 x 48
Tömeg [g]:
910
Hozzászólások