Nincs engedélyezve a javascript.
A gonosz szövetsége
Elolvastam
Tetszik

A gonosz szövetsége

Ozirisz titkai II.

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 300 Ft
3+2
A papnők legtitokzatosabbika, aki az ifjú Iker írnoknak megjelenik éjszakánként, azt javasolja: „az élet fájának” megmentéséhez építsenek új piramist, amely megtestesíti Oziriszt. Szeszósztrisznak tetszik a terv, s mikor megtalálják a legjobb helyet a leendő piramis számára, Ízisz jóindulatú figyelmétől kísérve, megkezdődnek a munkálatok.
Leírás a könyvről

A négykötetes Ozirisz titkai második részében Szeszósztrisz fáraó eltökéltsége, a bűnöst mindhiába kereső tábornokainak erőfeszítései s a királynő és Hathor istennő hét papnőjének mindennapi varázslásai és gondoskodása ellenére a szép abüdoszi akácia a végét járja.

A papnők legtitokzatosabbika, aki az ifjú Iker írnoknak megjelenik éjszakánként, azt javasolja: "az élet fájának" megmentéséhez építsenek új piramist, amely megtestesíti Oziriszt. Szeszósztrisznak tetszik a terv, s mikor megtalálják a legjobb helyet a leendő piramis számára, Ízisz jóindulatú figyelmétől kísérve, megkezdődnek a munkálatok.

Senki sem tudja viszont, hogy hármas összeesküvést szőnek a fáraó ellen. A sivatagi törzseknek prédikáló ördögi, szakállas Hírhozó úgy határozott, meggyilkoltatja a fáraót, és átveszi a hatalmat...

Adatok
Raktári kód:
178874
ISBN:
9630778467
EAN:
9789630778466
Eredeti megnevezés:
Les Mysteres d'Osiris. La Conspiration du Mal
Megjelenés:
2005.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
155 x 240 x 33
Tömeg [g]:
660
Hozzászólások