Nincs engedélyezve a javascript.
A gyiloktáska
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
3 290 helyett
1 974 Ft
-40 %
Egy gyilkosság tragédia. Két gyilkosság tragikus egybeesés. Három gyilkosság már főműsoridős szórakoztatás. Hét fiú egy közös fényképen, húsz éve, egy exkluzív magániskolában. Gazdag, kiváltságos csemetékből gazdag, kiváltságos felnőttek lettek - de most egyiket a másik után találják vérbe fagyva, elvágott torokkal.
Leírás a könyvről

Egy gyilkosság tragédia. Két gyilkosság tragikus egybeesés. Három gyilkosság már főműsoridős szórakoztatás.Hét fiú egy közös fényképen, húsz éve, egy exkluzív magániskolában.

Gazdag, kiváltságos csemetékből gazdag, kiváltságos felnőttek lettek - de most egyiket a másik után találják vérbe fagyva, elvágott torokkal.

Hogy lehet elkapni a közösségi oldalon "Mészáros Bob" néven posztoló, titokzatos bosszúállót, aki mesterien elrejti a digitális nyomait? Egyáltalán, Hasfelmetsző twitterezne, ha élne? A bostoni fojtogató frissítené az állapotát a Facebookon? Vagy csak egy pszichopata magamutogatásáról van szó, és egész másutt kell keresni a gyilkost?

Max Wolfe nyomozó egyre közelebb jut az áldozatok közös múltjának sötét titkához, de közben a gyilkos is egyre közelebb jár hozzá - s ami még riasztóbb, az anyátlanul maradt kislányához…Pörgős, kőkemény brit krimi Londonból, a nemzetközi bestselleríró Tony Parsonstól.Fordította: Zsámboki PéterOlvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2014. júniusi számában megjelent cikk: A bosszú börtöne

Adatok
Raktári kód:
736693
ISBN:
9630798419
EAN:
9789630798419
Eredeti megnevezés:
The Murder Bag
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
392
Méret [mm]:
129 x 205 x 28
Tömeg [g]:
520
Hozzászólások