Nincs engedélyezve a javascript.
A Hamvak kertje
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 Ft
3+2
Az Idő óceánján létezik egy elveszett sziget. Egy hely, ahová Ulysses Moore sohase akarta betenni a lábát: ám ezúttal mégsincs más választása, mert ott rejtőzik a kulcs, amelynek segítségével megtalálhatja Penelopét. Akkor még nem sejti, hogy az események láncolata beindult, és legfélelmetesebb ellensége visszatér a múltból, hogy bosszút álljon.
Leírás a könyvről

Az Idő óceánján létezik egy elveszett sziget. Vad és barátságtalan hely, ahonnan lehetetlen elmenekülni. Egy hely, ahová Ulysses Moore sohase akarta betenni a lábát: ám ezúttal mégsincs más választása, mert ott rejtőzik a kulcs, amelynek segítségével megtalálhatja Penelopét. Akkor még nem sejti, hogy az események láncolata beindult, és legfélelmetesebb ellensége visszatér a múltból, hogy bosszút álljon. Elérkezett a pillanat, hogy a Képzeletbeli Utazók is megvívják a döntő ütközetet...

Ez az Ulysses Moore-sorozat 11. könyve.A Hamvak kertje

"Tintaszárnyakon és kátrányhajókon vándorok az álmok kapui között, társuk az ámulat. Tenger és Idő barátai, kik a folyton változóban meglelik a kaput, s a rettenetbe vezető utat." (Ulysses Moore)

Adatok
Raktári kód:
740650
ISBN:
9633575147
EAN:
9789633575147
Eredeti megnevezés:
Il giardino di cenere
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
147 x 207 x 27
Tömeg [g]:
460
Hozzászólások