Nincs engedélyezve a javascript.
A Macbeth-rejtély
Elolvastam
Tetszik

A Macbeth-rejtély

Nyomozás Shakespeare legsötétebb titka után

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 Ft
3+2
A színpadi babona szerint Shakespeare Macbeth című darabján átok ül, és a mű ártalmas erőket képes életre hívni. Miután a színházi rendező Kate Stanley a lehető legeredetibb helyszínen, a skóciai Dunsinnan dombján kezdi el próbálni a művet, baljós fordulatokat vesznek az események.
Leírás a könyvről

A színpadi babona szerint Shakespeare Macbeth című darabján átok ül, és a mű ártalmas erőket képes életre hívni. Miután a színházi rendező Kate Stanley a lehető legeredetibb helyszínen, a skóciai Dunsinnan dombján kezdi el próbálni a művet, baljós fordulatokat vesznek az események: a dombtető vaskori erődjének árka megtelik vérrel, a híres birnami erdőben pedig meggyilkolnak egy helybéli asszonyt, rituális, az ősi pogány emberáldozatokat idéző körülmények között.

Valóban létezik egy régebbi változata a színműnek, és ha igen, miféle sötét tikokat rejtegethet? Kik és milyen céllal szeretnék megkaparintani? Kate babonának tartja az egészet, ám a jelek szerint akad valaki, aki ölni is hajlandó, csak hogy megszerezze az elátkozott művet, lapjain Shakespeare legsötétebb titkával."A legősibb kísértés. Sem arany, sem hatalom nem válthatja meg, sem szerelem, vagy akár a vágy fojtottan izzó tüze: a tudás az, amire legelébb áhítoztunk. Még csak nem is akármilyen tudásra, de a tiltott, halandók elől elzárt tudásra, amely éppoly csábító és álnok, mint a lidércfény: sötét ágak közt megbúvó túlvilági gyümölcs."

Adatok
Raktári kód:
713178
ISBN:
9632974859
EAN:
9789632974859
Eredeti megnevezés:
Haunt me still
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
360
Méret [mm]:
145 x 216 x 30
Tömeg [g]:
510
Hozzászólások