Nincs engedélyezve a javascript.
A pogány hadúr
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 Ft
3+2
Alfréd király halála után beköszönt a béke Britanniában - a dánok uralják az ország északi részét, míg a déli területek a szászok kezében maradnak. Ám egy harcos számára éppen ezek az idők jelentik a legnagyobb kihívást. A pogány hadúr Cornwell nagyszabású történelmi sorozatának hetedik része.
Leírás a könyvről

Alfréd király halála után beköszönt a béke Britanniában - a dánok uralják az ország északi részét, míg a déli területek a szászok kezében maradnak. Ám egy harcos számára éppen ezek az idők jelentik a legnagyobb kihívást.
Uhtred, a néhai király ünnepelt bajnoka elveszti az új uralkodó kegyét, s amikor egy meggondolatlan pillanatában szabad folyást enged haragjának, búcsút inthet a birtokainak is. Számkivetett lesz, akit keresztények és pogányok egyformán kárhoztatnak. Csupán maroknyi embere marad hű hozzá, amikor északnak vonul, hogy egy merész lépéssel megpróbálja visszaszerezni ősi jussát, Bebbanburgot - Britannia legnagyszerűbb erődítményét.
Ám eközben valahol másutt megtörik a kelletlen békét: Hosszúkardú Cnut, a félelmetes dán hadúr féktelen haragra gerjed, amikor elrabolják asszonyát és örökösét. Az így kirobbanó véres háborúból egyetlen királyság sem maradhat ki, amíg el nem dől, hogy Britannia a szászoké vagy a dánoké lesz-e. Uhtrednek, a számkivetettek pogány urának pedig az rendeltetett, hogy eldöntse, hol és mikor kerüljön sor a végső ütközetre.
A pogány hadúr Cornwell nagyszabású történelmi sorozatának, az Angolszász históriáknak a hetedik része.

Adatok
Raktári kód:
743290
EAN:
9789633577455
Eredeti megnevezés:
The Pagan Lord
Megjelenés:
2017.09.28.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
138 x 210 x 25
Tömeg [g]:
380
Hozzászólások
PetyApu
PetyApu
2018. augusztus 17. 17:31
Válaszolok
Cornwell meg tudta újítani a regényfolyamot. Bár nagyon-nagyon sokat kellett várni rá a Királyok alkonya után, de megérte. Most kíváncsian várom, mikor jelenik meg a következő kötet :) ami már négy éve megjelent.
Három vár fordításra és hazai kiadásra; remélem, Alexandra felköti a gatyát, és igyekszik utolérni önmagát :)