Nincs engedélyezve a javascript.
A rózsa neve
Elolvastam
Tetszik

A rózsa neve

Átdolgozott kiadás a szerző új előszavával

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
3 700 helyett
3 145 Ft
-15 %
Umberto Eco, A rózsa neve című regénye az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb világsikere. Szórakoztató és fordulatokkal teli könyv, amely egy XIV. századi apátság mindennapjaiba nyújt betekintést. Bűntények és rejtélyes halálesetek váltják egymást. Vajon kiderül, ki a tettes?
Leírás a könyvről

Az olvasó az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb világsikerét tartja a kezében. Súlyosan szórakoztató és szórakoztatóan súlyos regényt. Krimit. Igazi nyomolvasást. A nyomok, persze, a tettes nyomai. Ki a tettes? Miért halnak sorra a szerzetesek egy XIV. századi apátságban?"A rózsa neve" nem volna tisztességes krimi, ha az olvasó a regény végén (a legeslegvégén) nem kapna választ erre a kérdésre. De tisztességes (ördögi, ravasz és mégis üde) regény se volna, ha a válasz nem törpülne el a még sokkalta nagyobb kérdőjelek árnyékában. "Ki a tettes?" Ez a kérdés - figyelmeztet a regényhez írott "széljegyzeteiben" Umberto Eco, a tudós szemiotikaprofesszor - nemcsak a krimiknek, hanem a pszichoanalízisnek és a filozófiának is alapkérdése.

A rózsa nevétől a rózsáig hosszú az út, és kacskaringós, de belátható. Ami a rózsától a "tettesig" sötétlő homályt illeti, bizony válasz nélkül maradunk.

Adatok
Raktári kód:
724610
ISBN:
9630795463
EAN:
9789630795463
Eredeti megnevezés:
Il nome della rosa
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
748
Méret [mm]:
130 x 205 x 43
Tömeg [g]:
830
Hozzászólások