Nincs engedélyezve a javascript.
A szexualitás rejtélyes világa - Kalauz tinédzsereknek
Olvastam
Kedvenc könyvem

A szexualitás rejtélyes világa - Kalauz tinédzsereknek

Nélkülözhetetlen kézikönyv a mai tizenéveseknek és szüleiknek

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 699 Ft
Előfordult már veled, ifjú olvasó, hogy tudni szerettél volna valami nagyon fontosat a szexről, de nem találtál olyan felnőttet, akinek gátlások nélkül feltehetted volna a kérdéseidet? És ön, kedves szülő, gondolkodott már azon, miként is kezdeményezzen beszélgetést kamasz gyermekével a szexről?
Leírás a könyvről

Előfordult már veled, ifjú olvasó, hogy tudni szerettél volna valami nagyon fontosat a szexről, de nem találtál olyan felnőttet, akinek gátlások nélkül feltehetted volna a kérdéseidet?

És ön, kedves szülő, gondolkodott már azon, miként is kezdeményezzen beszélgetést kamasz gyermekével a szexről?

A szexualitás ezerféle kérdést vet fel a mai tizenévesekben. „Kész vagyok már a szexre? Hogyan mondjam meg a páromnak, ha még nem? Hogyan védekezzünk, ha már igen? Mit tehetek a terhesség és a nemi betegségek ellen? Mi zajlik a testünkben orgazmus, magömlés, havivérzés során? Egyáltalán miként működik a férfi és a női test?” Ebben a kézikönyvben mindezek mellett még számtalan más kérdésre is választ találunk a szexualitással kapcsolatban. A tényekre szorítkozó és világos stílusban megírt kötet segítséget nyújt abban, hogy kötetlenül és zavartalanul beszélgethessünk a szexről, amely a fiatalok mindennapjainak természetes része. Michael J. Basso kézikönyvét tizenéveseknek, szülőknek és fiatalokkal foglalkozó szakembereknek egyaránt ajánljuk.Michael J. Basso nyolc évig volt egészségügyi és szexuális tanácsadó és oktató Miami egyik belvárosi iskolájában. Jelenleg egészségügyi kutatóként és népegészségügyi tanácsadóként dolgozik Atlantában. Kutatási területei közé tartozik az ifjúságfejlesztés, a tizenéves terhességek megelőzése, valamint a HIV-prevenció az ifjúság körében és a nagy kockázatnak kitett csoportokban.A Könyvjelző magazin 2013. szeptemberi számában megjelent cikk: Kényes kérdések, természetes válaszok

Adatok
Raktári kód:
731138
ISBN:
9633570265
EAN:
9789633570265
Eredeti megnevezés:
The underground guide to teenage sexuality
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
175 x 227 x 18
Tömeg [g]:
660
Hozzászólások