Nincs engedélyezve a javascript.
A titokzatos macskatolvaj
Olvastam
Kedvenc könyvem

A titokzatos macskatolvaj

Sorozat:
Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 799 helyett
1 349 Ft
-25 %
Ti is szeretitek a ruhákat? A nővérem, Bessy egyenesen bolondul értük! Képzelhetitek, hogy odavolt, amikor megtudta, hogy a kedvenc divattervezője a városba készül! Azt persze nem is sejtette, hogy segíteni fog neki megkeresni a titokzatos körülmények között eltűnt macskáját...
Leírás a könyvről

Nem könnyű történetet mesélni akkor, ha a családban van már egy író, ám a bátyám, Bat mindig is bátorított. Talán azért is, mert én vagyok a legkisebb.

Minden Baskerville-ben kezdődött, a helyes cornwalli kisvárosban... A nővérem és én egy nyugodt padlásról álmodoztunk, ahol kedvenc tevékenységeinknek szentelhetjük magunkat, ám egyetlen szárnycsapás alatt átmentünk nyomozóba, hogy segítsünk barátnőnknek, Samnek és kétbalkezes apjának.

Így aztán összeszedtem a bátorságomat, és elkezdtem megírni a kalandjainkat. És tudjátok, mit? Szerintem nem is rosszak!Ha igaz a mondás, hogy egységben az erő, akkor a nővéreimre és rám ez többszörösen igaz, mert hárman lennénk. Mi vagyunk a Béta trió.

Segítetek nekünk megoldani a következő rejtélyt?A titokzatos macskatolvaj

Ti is szeretitek a ruhákat? A nővérem, Bessy egyenesen bolondul értük! Képzelhetitek, hogy odavolt, amikor megtudta, hogy a kedvenc divattervezője a városba érkezett! Azt persze nem is sejtette, hogy segíteni fog neki megkeresni a titokzatos körülmények között eltűnt macskáját...

Adatok
Raktári kód:
741974
ISBN:
9633575574
EAN:
9789633575574
Eredeti megnevezés:
Il felino di Baskerville
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
96
Méret [mm]:
144 x 185 x 8
Tömeg [g]:
200
Hozzászólások