Nincs engedélyezve a javascript.
A vízisten menyasszonya 3. - Képregény
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

A vízisten menyasszonya 3. - Képregény

Jelenleg nem rendelhető
1 890 helyett
1 607 Ft
15 %
Humor, dráma és egy cseppnyi horror színezi az eseményeket, amikor az emberi menyasszony, Szoa megpróbálja felfedni az igazságot különös férje állapotáról, és hogy mi rejlik az előző feleség korai, erőszakos halála mögött.
Leírás a könyvről

Humor, dráma és egy cseppnyi horror színezi az eseményeket, amikor az emberi menyasszony, Szoa megpróbálja felfedni az igazságot különös férje állapotáról, és hogy mi rejlik az előző feleség korai, erőszakos halála mögött. Míg Huje széptevéssel vonja el a figyelmét, és a szörnyűséges istennőt, Murát egyre jobban elönti a féltékenység, az erősakaratú Szoa elhatározza, hogy kideríti, miért kell hatalmas és szeszélyes férjének nappal egy kisfiú testében élnie, és miért csak éjszaka veheti fel igazi, felnőtt alakját. Szoa lelkiereje és eltökéltsége korábban megmentette a faluját a szárazságtól és az éhezéstől, most pedig egy kiszámíthatatlan elemi istenség ellenében kell összeszednie minden bátorságát és ravaszságát, hogy megtalálja a boldogságot abban az új világban, ahol csapdába esett.

A vízisten menyasszonya varázslatos és romantikus történetével, lenyűgöző rajzstílusával 2006-ban Korea legnépszerűbb lányoknak szóló manhwája volt.

Adatok
Raktári kód:
146955
ISBN:
9638832351
EAN:
9789638832351
Eredeti megnevezés:
Bride of the Water God 3
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
196
Méret [mm]:
143 x 197 x 16
Tömeg [g]:
250
Hozzászólások