Nincs engedélyezve a javascript.
A vörös cár szeme
Elolvastam
Tetszik

A vörös cár szeme

Képes-e egyetlen ember megfejteni a Romanovok utolsó titkát?

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 549 Ft
-15 %
Pekkala felügyelő egykor egész Oroszország leghíresebb detektívje, egyben a cár kedvence volt. Sok millió honfitársához hasonlóan a Gulagra küldik Szibériába, s a külvilág halottként tartja számon. Ám egyszer csak felcsillan a szabadulás reménye, ugyanis maga Sztálin bízza meg egy bűneset felgöngyölítésével...
Leírás a könyvről

A nagy terror idején...

Pekkala felügyelő - akit mindenki csak Smaragd Szemként ismert - egykor egész Oroszország leghíresebb detektívje, egyben a cár kedvence volt. Most azok tartják fogva, akik után egykor nyomozott.

Sok millió honfitársához hasonlóan a Gulagra küldik Szibériába, s a külvilág halottként tartja számon. Ám egyszer csak felcsillan a szabadulás reménye, ugyanis maga Sztálin bízza meg egy bűneset felgöngyölítésével. Feladata, hogy kiderítse, ki ölte meg valójában a cárt és a családját, valamint hogy megtalálja a cár titkos kincsét. A siker jutalma: a szabadság és az esély, hogy újra találkozhasson a nővel, akit feleségül akart venni, mielőtt a forradalom elszakította volna őket egymástól. A kudarc ára: halál.

Az érdekfeszítő krimi olvasása közben bepillanthatunk Sztálin paranoid és erőszakos Oroszországának színfalai mögé, Pekkala nyomozó személyében pedig egy összetett és lenyűgöző karaktert ismerhetünk meg. "A vörös cár szeme" mindazoknak tetszeni fog, akik élvezettel olvasták Tom Rob Smith világhírű bestsellerét "A 44. gyermek"-et.

Adatok
Raktári kód:
717799
ISBN:
9632977218
EAN:
9789632977218
Eredeti megnevezés:
Eye of the Red Tsar
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
130 x 198 x 24
Tömeg [g]:
310
Hozzászólások