Nincs engedélyezve a javascript.
Amit sohase mondtam el
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
2 990 Ft
"Lydia halott. De ők még nem tudják." Így kezdődik az 1970-es években játszódó regény, amelynek középpontjában egy ohióbeli kisvárosban élő kínai-amerikai család áll. Marylin és James Leenek három gyereke van, és Lydia a kedvencük. De amikor Lydia holttestét kifogják a házukhoz közeli tóból, a család addig is törékeny egyensúlya végképp felborul.
Leírás a könyvről

"Lydia halott. De ők még nem tudják." Így kezdődik az 1970-es években játszódó regény, amelynek középpontjában egy ohióbeli kisvárosban élő kínai-amerikai család áll. Marylin és James Leenek három gyereke van, és Lydia a kedvencük: a szülők az ő életére vetítik rá minden félbemaradt álmukat, reményüket és nagyravágyó tervüket. De amikor Lydia holttestét kifogják a házukhoz közeli tóból, a család addig is törékeny egyensúlya végképp felborul. Titkok, elvágyódás és a múlt zsákutcái - az Amit sohase mondtam el thriller, de közben megindító történet is, amelyet nem lehet letenni, végeredményben pedig finom megfigyelésekkel teli, érzékeny jellemrajz egy különös, de hallatlanul emberi és életteli családról, amelynek tagjai szüntelenül azért küzdenek, hogy jobban értsék egymást.Celeste Ng kínai bevándorlók gyermekeként született Pittsburghben, jelenleg Massachusettsben él a férjével és a kisfiával. Ez az első regénye, amely megjelenésekor rögtön óriási bestseller lett, és osztatlan kritikai sikert aratott. Esszéi és novellái a legrangosbb amerikai folyóiratban jelentek meg.

A 2015-ös év nagy amerikai sikere Alex-díj, APALA-díj, New York Times-bestseller.Fordította: Széky JánosOlvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
746298
ISBN:
9634054016
EAN:
9789634054016
Eredeti megnevezés:
Everything I Never Told You
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
122 x 199 x 22
Tömeg [g]:
290
Hozzászólások
 

Szerző

Celeste Ng
Celeste Ng Pittsburghben született, majd tízéves korában a családdal Shaker Heightsba költözött. Jelenleg Massachusettsben él a férjével és a kisfiával. Esszéi és novellái a legrangosabb amerikai folyóiratokban jelentek meg. 2014-ben kiadott első, Amit sohase mondtam el című regénye rögtön megjárta a sikerlistákat, az év könyve lett az Amazonon, a New York Times az év legfontosabb kötetei közt tartotta számon, és azóta több mint húsz nyelvre lefordították.
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk