Nincs engedélyezve a javascript.
Amivé lettünk
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 590 helyett
3 052 Ft
-15 %
London, harmincas évek... Német emigráns értelmiségiek kis kompániája próbálja felnyitni Európa szemét Hitler fenyegetésére. De nem hisznek nekik, sőt mindent megtesznek, hogy elhallgattassák őket. S aztán utánuk nyúl a Gestapo is... Történetük Európa és a világ vakságának története... s egyben szerelmek, csalódások, árulások története.
Leírás a könyvről

London, harmincas évek...

Német emigráns értelmiségiek kis kompániája próbálja felnyitni Európa szemét Hitler fenyegetésére. De nem hisznek nekik, sőt mindent megtesznek, hogy elhallgattassák őket.

S aztán utánuk nyúl a Gestapo is...

Történetük Európa és a világ vakságának története... s egyben szerelmek, csalódások, árulások története.

Ruthé, aki hiába látott messze, a szerelemtől nem látta, mi van az orra előtt.

Doráé, aki hiába volt bátor, a szerelem elől megfutamodott.

És a drámaíró Tolleré, aki hiába szeretett, a sötétben nem tudott szeretni."Az egyik legizgalmasabb kortárs nőíró." (Rachel Cusk, The Guardian)"A történelmet, akár a reményt, nem megoldani kell, hanem cipelni. Anna Funder regénye alapmű arról, hogyan cipeljük a hátunkon a történelem nehéz köveit." (Colum McCann)Anna Funder 2004-ben, Stasiland című dokumentumregényével robbant be a köztudatba. Várva várt első regénye, az Amivé lettünk az ausztrál könyvszakma szinte minden lehetséges díját megnyerte, többek között a Miles Franklin Irodalmi díjat, a Barbara Jefferis-díjat és az Év Könyve díjat.Olvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2013. decemberi számában megjelent cikk: Németek voltak ők is

Adatok
Raktári kód:
733269
ISBN:
9630796422
EAN:
9789630796422
Eredeti megnevezés:
All That I Am
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
496
Méret [mm]:
143 x 197 x 32
Tömeg [g]:
470
Hozzászólások