Nincs engedélyezve a javascript.
Angyali történetek a pokolból
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 299 helyett
1 104 Ft
-15 %
A nagy sikerre való tekintettel most újra megjelenik a Pokoli Történetek - Angyali Történetek sorozat valamennyi kötete! Az Angyali történetek segítségével keresztül-kasul beutazhatják a Földet, Kaliforniától Fekete-Afrikáig, Tiszakécskétől a sarkkörig. Vujity Tvrtko torokszorító vagy éppen mosolyra fakasztó történetekkel várja önöket.
Leírás a könyvről

A nagy sikerre való tekintettel most újra megjelenik a Pokoli Történetek - Angyali Történetek sorozat valamennyi kötete!A Pulitzer-emlékdíjas Vujity Tvrtko a tőle megszokott, hihetetlenül izgalmas, olykor könnyfakasztó vagy éppen mulatságos történeteket mutat be lebilincselő sorozatában.

- Megismerhetik a világ egyik legnyomorúságosabb országát, Sierra Leonét. Ahol emberek halnak éhen, ahol gyakoriak a tömeggyilkosságok, ahol emberi vérrel írják a történelmet. Itt, a pokol legmélyebb bugyrában egy magyar lánynak teljesült a legnagyobb álma: húszéves korában, életében először, átölelhette a saját édesapját.

- Meglátogathatják Csitát, a Tarzan-filmek majomlegendáját, aki a világ legöregebb csimpánzaként egy állatszínészeknek berendezett luxusotthonban él.

- Fellapozhatják Tvrtko szarajevói naplóját, hogy lássák mire vagyunk képesek mi, emberek.

- Nagyokat derülhetünk annak a budapesti fiatalembernek a furfangos ötletén, aki pár évvel korábban elhatározta, hogy kijut az athéni olimpiára, méghozzá kongói sportolóként.

- Eljuthatunk Jégföldre, a sarkkör közelébe, ahol a magyarok szó szerint a jég hátán is megélnek.

- Megismerhetik a Szahara egyszerre lenyűgöző és félelmetes világát, a beduinok, tuaregek és mórok életét, no és egy magyar nyugdíjas igaz meséjét. Egy asszonyét, aki a sivatagban találta meg a boldogságot, ott, ahol az ég a földdel összeér.Az Angyali történetek segítségével keresztül-kasul beutazhatják a Földet, Kaliforniától Fekete-Afrikáig, Tiszakécskétől a sarkkörig. Vujity Tvrtko torokszorító vagy éppen mosolyra fakasztó történetekkel várja önöket.

Adatok
Raktári kód:
736766
ISBN:
9633574577
EAN:
9789633574577
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
135 x 208 x 23
Tömeg [g]:
300
Hozzászólások