Nincs engedélyezve a javascript.
Apa és fia
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 300 Ft
3+2
Harry Silver egy népszerű talkshow producere, gyönyörű felesége van és szép kisfia, és még nincs harminc éves. Éppen ez a baja, mert úgy érzi, élete túlságosan is kiszámítható, hiányzik belőle az izgalom. Egy őrült pillanatban gondoskodik hát izgalomról: megcsalja feleségét egy munkatársnőjével. Nyugodt unalmas élete két nap alatt szétesik.
Leírás a könyvről

Listavezető angol bestseller, az ezredforduló Kramer kontra Kramere, illetve ebbe oltott Nick Hornby, amelyről ugyanakkor a Literary Review azt írta: "Ha a brit pasasregény ebbe az irányba halad, nem kell félteni a jelenkori prózát."Harry Silver neves tévészemélyiség, akit elfog a harmincéves férfi krízise, s noha rajong szép feleségéért, Gináért és négyéves fiáért, Patért, egy éjszakára megcsalja őket egy segédproducernővel. Gina faképnél hagyja, Japánban vállal munkát, a kisfiút pedig felelőtlen, a 60-as évekből ittrekedt nagyapjára bízza. Harry visszaveszi és egyedül nevelgeti az éppen iskolakezdő Patet, közben beleszeret egy közeli kifőzde amerikai pincérnőjébe, Cydbe, mit sem sejtve még, hogy fia legjobb barátja az első osztályban éppen Cyd kislánya lesz.

Harry szülei egyszerű emberek, apja háborús hős, igazi "szerepmodell", akire egyre többet gondol Harry, most, hogy a saját férfiúi önazonosságát kéne megtalálnia ebben a válságban. Addig-addig keresi magát, míg majdnem elveszti Cydet, aki hazakészül Amerikába a kislányával. Felesége új élettárssal tér vissza Japánból, és magának követeli Patet. Jogi és érzelmi csata következne - ám a 70-es évek Kramer-illúziója átadja helyét a valóságérzéknek: Harry beleegyezik, hogy a fiuk Ginánál lakjon, de magában megfogadja, hogy nem lesz "hétvégi apa", cserébe pedig megkapja Cydet és kislányát.Könnyes-humoros, elbűvölő könyv rengeteg mindennapi csetlés-botlással, szerencsétlenkedéssel, melynek olvastán anyai és apai szem nem maradhat szárazon.

Adatok
Raktári kód:
710169
ISBN:
9630791151
EAN:
9789630791151
Eredeti megnevezés:
Man and Boy
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
344
Méret [mm]:
130 x 205 x 22
Tömeg [g]:
430
Hozzászólások