Nincs engedélyezve a javascript.
Az örökség
Olvastam
Kedvenc könyvem

Az örökség

Romantikus regény

Sorozat:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
799 helyett
599 Ft
25 %
A részeges csavargó, Larry a hasonmásának, egy cipőgyáros fiának az ágyában tér magához egy öntudatlanságig átpiált éjszaka után. Tetszik neki ez a helyzet, különösen az a szőkeség, Judy, aki fölébresztette, ezért nem árulja el kilétét. Kínos kalandokba keveredik, de fura helyzetbe kerül hasonmása, Brian is, mert benne meg Larry elvált felesége fedezi föl a volt férjét.
Leírás a könyvről

A részeges csavargó, Larry a hasonmásának, egy cipőgyáros fiának az ágyában tér magához egy öntudatlanságig átpiált éjszaka után. Tetszik neki ez a helyzet, különösen az a szőkeség, Judy, aki fölébresztette, ezért nem árulja el kilétét. Kínos kalandokba keveredik, de fura helyzetbe kerül hasonmása, Brian is, mert benne meg Larry elvált felesége fedezi föl a volt férjét. Amikor aztán találkoznak éjszaka egy szállodában, összekeverednek. Közben akaratlanul fölgyújtják a szobát, így a rendőrségi fogdába kerülnek.

Ott a hadnagy nagy bajban van. Nem tudja eldönteni, melyikük kicsoda, mert mindketten a gyáros fiának mondják magukat, és megkülönböztethetetlenül egyformák. Végül Anthony bácsit, a gyárost idézik be, hogy ő döntsön. S ekkor megdöbbentő dologra derül fény: mindketten az ő fiai. Egypetéjű ikertestvérek. S annak, hogy elszakították őket egymástól, apjuknak egy tragikusan végződött ifjúkori szerelmi kalandja az oka.

Hogyan tovább? Larry, az utcafiú - akinek Victor az igazi neve - átveszi-e a gyár vezetését, ahogy apja akarja, vagy az anyjától örökölt zenei tehetségével inkább a művészpályát választja? És elfogadja-e őt, a műveletlen csavargót a tudós testvér, akinek viszont fogalma sincs az életről, benne a legfontosabbakról, a nőkről.

Kiderül mindez ebből a szellemes, fordulatos, félreértésekkel és meglepetésekkel teli, kalandos regényből. És az is, hogyan viselte el ezt a fölfedezést Judy, aki azon a bizonyos reggelen odaadta magát gyermekkori szerelmének, Briannak, aki Larry volt, de aki valójában Victor!

Adatok
Raktári kód:
730422
ISBN:
6155130731
EAN:
9786155130731
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
116 x 180 x 15
Tömeg [g]:
140
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk