Nincs engedélyezve a javascript.
Csavardi Samu története
Elolvastam
Tetszik

Csavardi Samu története

A Gyűrűk Ura egy színész szemével

Nem rendelhető
3 500 Ft
3+2
Sean Astin fotókkal illusztrált izgalmas könyvében eddig fel nem tárt, érdekes történeteket olvashatunk A Gyűrűk Ura című film forgatásának körülményeiről, a szereplők között meghúzódó rejtett és nyílt feszültségekről. Erről a rendkívüli munkáról mesél őszintén és a bennfentes tájékozottságával Csavardi Samu.
Leírás a könyvről

Sean Astinnak egy szép napon csöngött a mobiltelefonja. Az ügynöke hívta, hogy felajánlották neki Csavardi Samu szerepét A Gyűrűk Urá-ban. Ha egy családos színész karrierje mélyponton van, ennél kisebb horderejű hír hallatán is rögtön parkolóhelyet keres. Sean Astin is pontosan ezt tette. Nyugalmat erőltetett magára, aztán elolvasta Tolkien regényét.

Két év előkészítés, kétszázhetvennégy forgatási nap és három év utómunka után A Gyűrűk Ura filmtrilógia joggal írta be magát a filmtörténetbe. Megszámlálhatatlanul sok ember munkája fekszik benne, köztük a színészeké, akik vívó- és lovaglóleckéket vettek, intenzív tünde "nyelvtanfolyamra" jártak, a tükör előtt gyakoroltak furcsa hangokat és grimaszokat. És hogy mi mindent csináltak még, elmondja Sean Astin, alias Csavardi Samu, aki két évet áldozott az életéből erre a hihetetlen kalandra.
Csavardi Samu története ezenkívül egy fiatal színész személyes hangú és mélyen őszinte vallomása az életről, a szakmáról, a pályatársakról és a családjáról.

Adatok
Raktári kód:
180317
ISBN:
9630778831
EAN:
9789630778831
Eredeti megnevezés:
There and Back Again
Megjelenés:
2005.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
324
Méret [mm]:
162 x 240 x 27
Tömeg [g]:
560
Hozzászólások