Nincs engedélyezve a javascript.
David Bowie útja a bölcsességhez

David Bowie útja a bölcsességhez
(E-könyv)

Tíz tanulságos lecke Bowie életéből a sajátod megkönnyítésére

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 824.-
Eredeti ár:
4 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Mit tenne Bowie? David Bowie nem csupán a könnyűzene, hanem az egész popkultúra meghatározó alakjává vált fél évszázados karrierje alatt. Bowie nemcsak rendkívül tehetséges zenész, hanem elmélyült gondolkodó is volt, aki a buddhizmusból kiindulva számos filozófus és gondolati iskola ideáiból ötvözte figyelemre méltó bölcsességét.
Leírás a könyvről
Mit tenne Bowie?
David Bowie nem csupán a könnyűzene, hanem az egész popkultúra meghatározó alakjává vált fél évszázados karrierje alatt. Bowie nemcsak rendkívül tehetséges zenész, hanem elmélyült gondolkodó is volt, aki a buddhizmusból kiindulva számos filozófus és gondolati iskola ideáiból ötvözte figyelemre méltó bölcsességét.
Mark Edwards, az ismert brit újságíró/coach az énekes-dalszerző életművén át vezeti az olvasókat az elmélyülés és önismeret útján. Tíz nagyhatású leckében mutatja meg, hogyan birkózhatunk meg a nehézségekkel és veszteségekkel, hogyan érthetjük meg önmagunkat és küldetésünket az életben, és lehetünk úrrá érzelmeink felett - épp úgy, ahogy Bowie is tette.
A David Bowie útja a bölcsességhez egyedi betekintést nyújt minden idők legkülönlegesebb rocksztárjának életébe, és segítséget ad a boldogság és lelki béke megtalálásában - nem csak a Bowie-rajongóknak.
Adatok
Raktári kód:
803365
EAN:
9789632668871
Eredeti megnevezés:
TheTao of Bowie
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
320
Hozzászólások
 

Szerző

Mark Edwards
Mark Edwards
A brit Mark Edward előszeretettel hasonlítja írói karrierjét a hullámvasúthoz, hiszen hosszú évek próbálkozása és rengeteg ígéretesen induló, majd kudarcba fulladó vállalkozás után ért fel a csúcsra pszichológiai thrillereivel, amelyek immár több mint hárommillió példányban keltek el csak azangol nyelvterületeken. A szerző Magyarországon is nagy sikert aratott regényeiben hétköznapi emberek keverednek szörnyű helyzetekbe, és saját bevallása szerint íróvá válásához többek között Stephen King művei szolgáltattak inspirációt.