Nincs engedélyezve a javascript.
Divatkirályok közelről
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 500 helyett
3 825 Ft
-15 %
Csontos Tibor "Divatkirályok közelről" című kötete hiánypótló mű: nemcsak a divat világa iránt érdeklődőknek lebilincselő olvasmány, a divattervezéssel foglalkozni kívánóknak vagy a már praktizáló designereknek, sőt a divatmanagereknek, a divat gazdasági vetületeivel foglalkozó szakembereknek is izgalmas lehet.
Leírás a könyvről

Fellebben a fátyol Milánó csillogó divatvilágáról, az írás a kulisszák mögé invitál. Elmeséli, hogyan vált egy ismeretlen fiatal kirakatrendező a világhírű Giorgio Armanivá, és mi repítette a világhír felé a milánói belváros apró, Prada névre hallgató butikját. Sikerek, bukások, tehetség, harc és műhelytitkok tárulnak fel oldalain. Kitűnő szórakozás és ezernyi tanács, példa egy igényes nő számára.

"Csontos Tibor "Divatkirályok közelről" című kötete hiánypótló mű - írja Náray Tamás -, meg kell vallanom, rengeteg új információval bővült a látóterem, mi több, egyet s mást talán még a saját pályámon is hasznosítani fogok abból, amit itt olvastam. Mert azt eddig is tudtam, hogy senki sem a csúcson kezdte. Azt is sejtettem, hogy egy pálya alakulásában a szerencsének is van nem is kevés szerepe, és ehhez kellenek a nagy találkozások.

Szívből ajánlom Csontos Tibor könyvét mindenkinek, aki tartalmas szórakozásra vágyik, s aki a felszín csillámporos takaróját fellebbentve az igazi emberi életpályákra, sikerekre és drámákra is kíváncsi." (Náray Tamás)

Adatok
Raktári kód:
704162
ISBN:
9630789134
EAN:
9789630789134
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
196
Méret [mm]:
159 x 236 x 16
Tömeg [g]:
610
Hozzászólások