Nincs engedélyezve a javascript.
Én nem félek
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 900 Ft
3+2
Egy aprócska dél-olaszországi faluban Michele egy napon iszonytató felfedezést tesz egy elhagyatott, omladozó ház pinceüregében. Annyira megrémül attól, amit - jobban mondva akit - talál, hogy el sem meri mondani a társainak. Az apjának szeretne róla beszámolni, de az sosem ér rá. Michele titokban vissza-visszatér az üregbe.
Leírás a könyvről

Az alig negyvenes, rendkívül népszerű olasz író, a legrangosabb olasz irodalmi díj, a Premio Strega tavalyi nyertese, akinek könyvei már negyvenöt országban olvashatók, eddigi legnagyobb sikerét ezzel a regénnyel aratta.

A történet egy közelebbről meg nem határozott aprócska dél-olaszországi faluban és környékén játszódik 1978 kegyetlenül forró nyarán. Egy napon az egyik gyerek, Michele iszonytató felfedezést tesz egy határszéli elhagyatott, omladozó ház pinceüregében. Annyira megrémül attól, amit - jobban mondva akit - talál, hogy el sem meri mondani a társainak. Az apjának szeretne róla beszámolni, de az sosem ér rá: kamionos, sokat van úton, mindig fáradtan tér haza.

Michele titokban vissza-visszatér az üregbe. Rémületén felülkerekedik a segíteni akarás. Egyre bátrabb, egyre találékonyabb, egyre céltudatosabb.

De közben otthon is furcsa dolgok történnek. És szörnyű történet dereng fel Michele előtt, melyhez éppenséggel a saját családjának is köze van.

Sikerül-e megbirkóznia ennyi titokkal, és sikerül-e közben kimenekítenie a pinceüreg szenvedő foglyát a halálos veszedelemből?

A félelem arcait a gyerekek világában Mark Twain-ien otthonos Ammaniti úgy mutatja meg, olyan észrevétlenül és érzékenyen, hogy az a felnőtt embert is mellbe veri.

Az izgalmas regényből készült filmet néhány évvel ezelőtt a magyar mozik is sikerrel játszották.

Adatok
Raktári kód:
100129
ISBN:
9630786331
EAN:
9789630786331
Eredeti megnevezés:
Lo non ho paura
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
264
Méret [mm]:
102 x 185 x 19
Tömeg [g]:
180
Hozzászólások