Nincs engedélyezve a javascript.
Felperzselt vidék
Elolvastam
Tetszik

Felperzselt vidék

A múlt életre kel

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 549 Ft
-15 %
A Felperzselt vidék az angliai történelem kevésbé ismert fejezetét életrekeltő történelmi regény. Anglia veszedelmes időszakába nyerhetünk betekintést: a kivételes képességű Wessexi Alfréd és a vikingek közdelmén keresztül kirajzolódnak a kilencedik század izgalmas alakjai, életkörülményei.
Leírás a könyvről

A kilencedik század utolsó éveiben Anglia veszedelmes időket él. Wessexi Alfréd, bár számtalan győzelmet aratott, egyre betegebb. Örököse még tapasztalatlan ifjú, a vikingek pedig, akik oly régen áhítoznak Wessex elfoglalására, kapnak a kínálkozó alkalmon.

Alfréd kivételes képességű bajnoka, Uhtred csapdába csalja az ellenséget, majd Farnhamnél az egyik legfényesebb győzelmet aratja a vikingek felett. Ám a diadal után Uhtredre másfajta próba vár: előbb egy személyes tragédia, majd egy váratlan támadás Alfréd talpnyalói részéről, akik féltékenyek sikereire és gyanakvással szemlélik idegen szokásait. Uhtred kényszerűen szakít Alfréddal, megtagadja esküjét és visszatér a hazájába, északra, ahol újra vikinggé válik.A "Felperzselt vidék" remekbe szabott történelmi regény, amely az angol történelem talán legkevésbé ismert korszakát kelti életre.

Adatok
Raktári kód:
713024
ISBN:
9632973197
EAN:
9789632973197
Eredeti megnevezés:
The Burning Land
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
144 x 213 x 29
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások