Nincs engedélyezve a javascript.
Franny és Zooey
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 590 helyett
2 202 Ft
-15 %
A Franny és Zooey két hosszabb történet egy testvérpárról. Franny, a végzős kollégista egy hétvégén barátjával találkozik, és az összeomlás határára kerül, annyira elégedetlen a fiúval, önmagával és általában az élettel. Bátyja, Zooey, a tévében szereplő színész ez után a katasztrofális hétvége után a maga érzékeny módján megpróbálja megvigasztalni.
Leírás a könyvről

Salinger, aki 1951-ben megjelent első - és azóta is egyetlen - regényével, a Zabhegyezővel vált kultikus íróvá a hatvanas években, később egy sor novellával bizonyította kimagasló írói kvalitásait. Az író Kilenc történet című novelláskötetének egyik darabjában - Ilyenkor harap a banánhal - kezdett bele az excentrikus Glass család történetébe; életműve további részében ennek kibontására vállalkozott.A Franny és Zooey két hosszabb történet egy testvérpárról. Franny, a végzős kollégista egy hétvégén barátjával találkozik, és az összeomlás határára kerül, annyira elégedetlen a fiúval, önmagával és általában az élettel. Bátyja, Zooey, a tévében szereplő színész ez után a katasztrofális hétvége után a maga érzékeny módján megpróbálja megvigasztalni, s ennek történetét bátyjuk, Buddy (Salinger alteregója) írja meg.

A kötet a nagy virtuális Salinger-regény, a soha el nem készült Glass-krónika egyik mozaikja.Fordította: Tandori Dezső és Elbert János


Adatok
Raktári kód:
735132
ISBN:
9630797030
EAN:
9789630797030
Eredeti megnevezés:
Franny and Zooey
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
268
Méret [mm]:
112 x 185 x 21
Tömeg [g]:
240
Hozzászólások