Nincs engedélyezve a javascript.
A felszolgálás alapjai

A felszolgálás alapjai

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
4 499.-
Eredeti ár:
5 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Ebből a kiadványból a vendéglátásban dolgozók megismerhetik a különböző nemzetek étkezési szokásait, szemezgethetnek a változatos felszolgálási rendszerek és módok között és ötleteket meríthetnek az étlapok és itallapok készítéséhez.
Leírás a könyvről
Ez a praktikus kézikönyv hasznos útmutató étteremvezetőknek, kezdő és gyakorló pincéreknek, rendezvényszervezőknek, és mindenkinek, aki szeretné, ha vacsoravendégei elégedetten távoznának az asztaltól.

A vendéglátásban dolgozók megismerhetik a különböző nemzetek étkezési szokásait, tájékozódhatnak a felszolgáló személyzet viselkedésével szembeni elvárásokról, szemezgethetnek a változatos felszolgálási rendszerek és módok között, ötleteket meríthetnek az étlapok és itallapok készítéséhez.

A laikusok könnyedén elsajátíthatják a tökéletes terítés fortélyait, kezdve az ülésrendtől az evőeszközök széles kínálatán át a különféle pohártípusokig.

A kifogástalan vendéglátáshoz nyújt segítséget a nemzeti gasztronómiák legfontosabb kifejezéseinek gyűjteménye, a tudásanyag jobb megértését pedig a szemléltető ábrák és a gazdag fotóanyag garantálja. Mi mást is kívánhatnánk a könyv olvasóinak, mint sok-sok elégedett vendéget!
Adatok
Raktári kód:
718501
ISBN:
9632976785
EAN:
9789632976785
Eredeti megnevezés:
Service / Die Grundlagen
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
260
Méret [mm]:
210 x 275 x 20
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1160
Hozzászólások